lördag 21 juli 2007

Hemma i pysselrummet igen!

Efter 4 dagars underbar semester på västkusten, Göteborg och shopstop i Borås är jag hemma igen! Vi hade fantastiskt tur med vädret och dagen på Marstrand helt underbar!

Nåja vad är väl en semester jämfört med att få dyka in i scraphörnan och packa upp mina kassar med nyinköpta scrapprylar! Måste nog anmäla mig till anonyma scrapolister! Blir liksom högröd och alldelses svettig när jag kommer in i en välfylld scrapaffär. Scannar av hyllorna, livrädd att missa en godbit och sedan går jag till attack! Endast när plånboken skriker av smärta går jag därifrån. Kolla fångsten som blev denna gång!Vill tacka för alla fina kommentarer också! Värmer!!!Första stoppet där det fanns pysselbutik var Uddevalla. Handlade lite på Scrap & gift corner.
I Göteborg hittade jag detta på Papterie. Har letat ett snyggt svart album och detta i svart skinn var perfekt. Lite söta band och citrongult liquid pearl blev det me`!
På hemvägen blev det ett shopstop i Borås, scrapbutikernas mecka! Forma hantverk lämnar ju 15% till scrappiz stödmedlemmar så där var jag tvungen att titta in! Hittade allt jag skrivit på min lista! Ja vet visst är jag välorganiserad, inget spontan shoppande här inte!Nästa stopp blev på Magnolia. Jättekul att se DT korten i verkligheten! De är SÅ fina!!!

Lite smått och gott blev det! Äntligen hittade jag Daisy dien och ett album till Rev. diesen. Dabbers, knappar, brads och en house mouse stämpel, yummie!


Cardstock kan man ju liksom inte ha för mycket av så ett gäng blev det!

Ökade på min samling av prickiga papper lite. De är ju så bra att ha! Passar till allt!
7 små raringar trillade ner i korgen. Satsade på Edwin då jag alltid saknar killstämplar!Och så lite mönstrat måste man ju ha också! ÄLSKAR papper!

Vill Tacka min Älskade man för att han står ut med mina påhitt! Love you!

6 kommentarer:

SusanneSj sa...

Vad mycket kul du shoppat!!! Det blev en ordentlig runda, KUL!
Trevligt att vädret varit med er på Marstrand. Hos oss idag har det varit grått o trist : (
Ha det gott!
Kram

lisa sa...

OJ, vilken shoppingtripp!

Det ska bli spännande att se vad du hittar på med alla dessa grejer...

Kram från Lisa

Åsa/asamia sa...

Åh vad mycket kul du hittade!
Jag ska också neråt nu i veckan - och hoppas komma hem med en hel del kul jag med.

Linda sa...

Härligt att ni har haft det bra!

Visst går det bra att du länkar till mig! ;)

Fiiina prickiga papper du har hittat, älskar prickigt!

Kram linda

lisa sa...

Hej!

Det är väl bara som en liten stafettpinne, att man uppmärksammar varandra! Kopiera den rosa logon i min blogg, och kopiera in den i ett nytt inlägg i din blogg, och utnämn fyra nya som du vill uppmärksamma! Ha även deras länkar i din lista så andra kan hitta till dem! Lycka till!

Kram från Lisa

Pia sa...

Åhå, vad mycket smarrigt du lyckats få med dig. Tur att din man är så go. Min är lite mer gnatig om jag hade shoppat så här. Lyllo dig! :) :) :)

Kram!