måndag 1 oktober 2007

Ibland så händer det!

Ni har säkert sett reklamen om triss? Lämnade ett väskkort till en man på mammas jobb. När han skulle betala fick jag dubbelt mot vad jag begärt! Han tyckte att det var absolut det minsta han kunde betala! Man blir så glad när ngn inser vad mycket jobb man lägger ned på korten! Log hela dagen!
Molle ligger och sover just nu så jag uppdaterar lite! Han är den mest fantastiska vovve man kan tänka sig! Sjövild, krokodil som gnager på allt, gosig, pussig. När vi sitter och äter lägger han sig vid makens fötter och sover! Kommer när vi ropar på honom! Men jag förstår hur småbarnföräldrar har det, sova på natten funkar ju sådär! ha ha!! Vaknar när han bara rör sig lite i sin låda.
Pysselsugen är jag så nästa gång han sover ska jag måla lite uppstämplade julmotiv. Satt i torsdags och maskade ihop massor av olika stämplar! Tidskrävande men kul. Man kan ju få så olika små scener. Om jag inte fånleende sitter och tittar på honom när han sover?!

Ha en bra måndag! Snart är det fredag igen!

3 kommentarer:

SusanneSj sa...

Grattis till att den lille godingen har kommit hem!
Lycka till.
Kram Susanne

Petraso sa...

Grattis till tillökningen! Fin Pojke !!! Synd bara att han inte fick heta Malte;) jaajja det är ju dumt om "kusinerna" heter samma... ät nu upp maten.... borsta tänderna...sitt..... *agarv*

Där hade du en kund som kunde värde sätta tid! man blir extra glad ..... och det värmer hjärtat!

Tuen tack för alla dina fina kommentaer blir så GLAD!!!
Kramar till dig och familjen

krumeluran sa...

Roligt att du gillade banden, detskabli spännande att se vad detblir av dem:)
Vilken goding till vovve,och jag kan säga att de är lekfulla och ystra och kärleksfulla hela livet.

Katarina