onsdag 14 november 2007

I´m back!

Oj vad jag jobbat med en beställning julkort! Korten ska vara enkla med inte för många färger och mönster. Så det blir lite "samma lika" på många fast lite detaljer som skiljer. Försöker hålla på unika kort! Delar upp laddningen med några kort om dagen så ni inte spyr på alla mina julkort!

Men först ett litet grattis till min Molle som är 15 veckor idag! Oj vad han växer! Bits gör han fortfarande men han lär sig saker varje dag! Han sitter fint tills man säger varsågod när han får mat, han har lärt sig ordet vänta vid ytterdörren och när man går över vägen. Han kan sitta och vänta med en godis framför sig, duktig! Ja sitt kan han ju förstås, ligg jobbar vi med. Han är helt begaistrad av fåglar och flygplan. Jaga bilar vill han också, annars går promenaderna jättebra!

Full rulle som vanligt, svårt att fota fina bilder! Idag landade mitt efterlängtade pris från hänglarbloggen! Kan inte fatta att jag hade en sådan tur! Vet vad Molles uppfödare ska få för julkort! Kolla är de inte underbara! Tack gulliga, gulliga Marie!
Här är första laddningen julkort!
Stämpel från house mouse. Tror att texten kommer från Pysselmyran, rätta mig om jag har fel.Det är alltså samma papper på dessa! Scannat in och färgerna suger tyvärr.En Magnolia ängel. Älskar BG Figgy Pudding pappret, varför köpte jag inte mer? Detta är jag nöjd med. Enkelt men juligt!
3 små änglar till. Hon har fått lite olika kläder. Det nedersta är rött och silver. Mer kommer i morgon. Hoppas att ni orkade bläddra ända hit ner! Nu är det middagsdax!

2 kommentarer:

SusanneSj sa...

Jag "spyr" verkligen INTE på dina julkort. Jag tycker jättemycket om dom. Nu har du gjort massa fina igen.
Ha gott!
*kram*

Mill@n sa...

Grattis till vinsten!! Just de hänglarna står högst på min önskelista *sneglar svartsjukt*. Dina julkort är jättefina! Vill lära mig färglägga med distresser för det blir ju så fint om man behärskar det som du.
Den senaste uppladdingen julkort är kanon också. Så kul att få se dem!