måndag 19 november 2007

Lite julpyssel

Jag har haft en bra helg med en del julklappar inköpta. Lite pyssel har det blivit också. Några nya julkort har jag att visa plus julklappsetiketter.

Här har jag skrivit ut en vers och stämplat en hängel bredvid. RF Swirlar och en BK blomma. Det här gillar jag själv.Enkelt med en rosett och flera lager papper. Cirkeln är utskuren med min Fiskarsvinst.Isblått och vitt med silverbokstäver. Nya alfabetet är använt! Snöflingor från QK.Snygga BG Figgy Pudding pappret (mer på ingång) Diesel alfa igen, floss och minitags från QK. de små hjärtana är en punch.Man borde sluta i tid! Urflippat julkort till den färgstarka? Ja, ja inget mästeverk, mer ett bauta fiasko men så blir det när ögonen går i kors.Men jag hade ju en idé till som jag var "tvungen" att testa. 10 juletiketter blev det! Hittade ju billiga tags på Ikea, blev rätt bra tycker jag! Idag ska jag försöka få till en lo till Molles album om hans tics att bajja på parketten, ha ha!!! Ha det gott!

2 kommentarer:

SusanneSj sa...

WOW!!! Här fanns det en hel del att kika på och inhämta inspiration. Det nedersta kortet blev min favvo, ursnygga allihop.
De där tagsen var smarta. Tack för tips!
Kram o ha det bra

Aud sa...

Så mange herlige og flotte kort! Merkelappene ble helt supre - jeg må kanskje lage noen selv, jeg også, det er jo så enkelt å kjøpe ferdige på butikk... ;o)

Takk for dine snille kommentarer in min blogg! {stor klem}

Ha en trivelig helg!