lördag 29 december 2007

Bidrag till petelinas julcrop!

Så underbart att sitta och scrappa lite! Har svårt att slita mig alls! Peterlina har en härlig julcrop på sin blogg som jag var tvungen att göra några bidrag till. Har gjort tre men måste fota om det sista, hopplöst att få bra bilder så här års!

Hejsan svejsan vad snett det blev! Måste lära mig att scanna och klippa ihop, någon som kan? Den här lo´n är en lift av hennes lo om hennes dotter. Jag gör ju liggande 6x12 så jag vred den lite. Doodlat lite själv, stämplat seeds hjärtan och färglagt med rött, första jul är thickers och Molle är också seeds stämplar. Sedan har jag använt dabbers på foto och skrivit med vit penna.Här är min tolkning av hennes 6x12 skiss. Orange och turkos, härligt med ojuliga fäger! Autumnleaves swirlar, QK Katie alfabete och så har jag använt min Fastenator! Den här blev jag nöjd med! Kommer mera scrappat snart, har en del på skrivbordet så kika gärna in igen!

4 kommentarer:

joggemia sa...

Härliga tolkningar båda två men nybadad är så läcker!

Kram!

Scrapjo sa...

Ja, vad ska jag säga? Snyggt såklart!

Peterlina sa...

Båda är superhärliga! Kul att du ville vara med och croppa!

Anzan sa...

Snygga båda två!! Blir lite sugen på att testa formatet, som jag inte tyckte lockade så mycket när det kom...att man alltid ska va sist me allt :)