fredag 11 januari 2008

Mina ansökningsbidrag till Skapar Lusten!

En bild på min syster och mig 1972. Älskar den här bilden! Är jätteglad att det finns så mycket foton på oss när vi var små. Papper bla. från Prima och Fancy pants. Har fyllt i lite rosa detaljer på Prima pappret. De snygga blommorna är också från Prima. Rub-ons från AC och Foamstampsen kommer jag inte ihåg just nu. Och så svart dabbers. Tycker att det blir så snyggt med svart mot andra färger! Känns som jag använder det mycket nu!
Här har jag använt papper från Prima och We are memorymakers. Thickers från AC och knappar från Autumn leaves och vit dabbers. Och så den svarta pennan så klart! Ett måste!
Man skulle göra ngt alter också. De här coola filt pappren från Creative imagination passade perfekt i min pysselvrå! Har länge saknat en mini papperskorg att ha på skrivbordet så jag gjorde en. Blommor från Prima, ursnygga, och ric rac band. Används redan flitigt!

5 kommentarer:

Scrapjo sa...

Jag bara äääälskar din söta lilla papperskorg!! Den är helt underbar!

Scrapjo sa...

Hur har du gjort den förresten? Tycker den är grym ju och funderar på om jag skulle få härma dig och göra en sån, har så mycket blå lappar överallt efter varje gång jag scrappat

petraso sa...

Gryma Ullis!!!! sååååååå snyggt

Örnen sa...

Snygga bidrag!
*räcker sportsligt fram handen och önskar lycka till* ;-)

Aud sa...

Oj, så fine LO'er!!! Du får det til å se aå lett ut - det å scrappe. Er redd jeg vill holdt på i en uke bare for å få til en eneste... Tror jeg holder meg til kortmakeriet, ja! ;o)

Esken din er så søt, og dette filt papiret har jeg aldri sett før, må kanskje skaffe meg noe av det, for det var coolt!