torsdag 20 mars 2008

Fy vad trist jag varit!!!

Min blogg har verkligen varit urtrist sista tiden!! Inget nytt att visa och mycket som snurrat i huvudet!

Jag jobbar med mina bröllopskort, så här ser inbjudningarna ut. Ska göra tack kort och placeringshäften också. Samma stil fast utan texten bakom. Bilden suger men vad gör man?


Det är vit kortstomme, försvann i scannern, blå fotomatta med silver kant. Runt den vita biten har jag kört med edgescraper och babyblå ink. Hjärtat är maskat på texten. Målat med distresser och lite glitter i löven. Och så svart penna runt.

Har ett härligt nytt DT kit som jag satt tänderna i. Så det kommer massor av nytt snart!

Måste bara berätta en skojig sak! Jag har tre vänner som jag har hängt ihop med sedan lekis!! Genom skoltiden och alla har haft hästar. Nu ska vi ha barn, om allt går bra för oss, i juni, augusti, september och oktober. En sitt tredje, två sitt andra och jag med mitt första. Vi är ju alla lite till åldern så detta är bara helt galet!!! Snacka om babyboom!

Kramen!

5 kommentarer:

Scrapjo sa...

Vad coolt att alla ni ska ha barn nästan samtidigt! Jag tycker till och med att det är coolt att typ de fyra fem bloggar jag läser mest tillhör folk som just nu väntar barn. Värst av allt är att jag själv också skulle vilja, men det får ju vänta :P Är såååå glad för din skull att ni ska ha barn. Jag minns hur jag bara rös när jag läste det och log glatt åt det. Ännu en gång grattis! Jag väntar spänt på det du gjort från ditt nya DT material :)

Helena sa...

Kortet är underbart vännen.=)
Kul att ni får barn så nära varandra.....då kan ni ju umgås och ha en mysig mammaledighet tillsammans.=)
Ha en härlig påsk min vän!
Kram

Anna B (Dec74) sa...

Hej! Är här inne och kikar ganska ofta, men första gången jag "sagt" nåt. Ville bara berömma bröllopsinbjudan, kanonfint! Samtidigt passar jag på att gratta till den lill* !!

fialoppan sa...

Jättefin bröllopsinbjudan! Vad kul att ni alla väntar små bebbar, härligt!
Glad påsk!

Mill@n sa...

Jättefint kort!! Glad Påsk!