onsdag 14 maj 2008

Livsfarligt!

Är det att vara grymt scrapsugen men inte kunna för att händerna inte funkar alls idag! Vad gör man då? Jo man använder vänsterhanden som är liiiite bättre och beställer scrapprylar. Vann en utmaning hos Magdas i helgen och passade på att beställa lite. Sedan fick jag veckobrevet från Jane och hon hade så bra pris på Bazzil, precis vad jag behöver, och lite till förstås. Ja så kan det gå!
Sitter här en kortis med Molle i knät, han vill vara med! Imorgon går jag in i vecka 22, shit vad tiden rullar på! Än känner jag inte Filuren men jag vet att den röjer runt!

Hoppas att ni alla har haft en bra dag!! Här är det kallt och regnigt! Igår rev maken upp våran häck för nu ska det bli trästaket, längtar!! Vet inte hur länge jag kommer att klara promenader med Molle och då kan det vara skönt att kunna släppa honom på tomten. Blir ju op. av händerna snart också troligen. Bla bla vad jag babblar! Alldeles för tråkig dag idag! Kramen!

7 kommentarer:

Mette sa...

Hmmm, vad jobbigt,... Vad är det med dina händer? Du behöver bara svara om du vill...

Vad himla mycket fint du har hunnit skapa sedan jag sist var här inne hos dig!

KRam
Mette

Ewonne sa...

Tusen tack för det fina och välkomponerade paket som dök upp hos mig idag!!! Ser fram emot att få skapa av det ♥

Hoppas du blir bättre i händerna snart!

Kram Ewonne

Scrapjo sa...

Tack så jättemycket för det härliga paketet som dök upp i min brevlåda igår (hann inte springa in här och tacka då). Det fanns så mycket fint och jag blev genast kanoninspirerad, men måste tyvärr vänta till scrapträffen på lördag eftersom jag inte riktigt har tid just nu. Men då du! Då ska jag sätta fingrarna i det..Och på tal om fingrar så känns det trist att höra om att dina händer inte fungerar som de ska..jag hoppas verkligen att det blir bättre och att du får släppa loss ditt scrapsugen, och att händerna tillåter det.

Mill@n sa...

Hjärtligt tack för ett riktigt fint paket!!! Det kom nog igår men då var jag inte hemma. Jättesugen på att testa alla prylar du plockat ihop. Urfina är de och jag är superglad!! Håller tummarna för att du skall få ordning på händerna så fort det bara går!Stor KRAM

Malin sa...

Uscha vad jobbigt med händerna men du verkar kämpa på tappert ;D
Jag kom ihåg första sparkarna!...komiskt nog så den första riktiga sparken kom när vi såg Aliens. Ibland får jag och sambon sug efter att se gamla klassiker och precis då kom den allra första riktiga kicken. Sedan kunde jag bara koncentrera mej på min mage haha =) Första rörelserna kändes som om det bubblade kom jag ihåg. På slutet var han besatt av att trycka upp sin rumpa i revbenen så jag höll på att bli galen haha =D Men ojoj så mysigt det är!

Ha en härlig kväll!

KRam!

Scrapangel sa...

Åh vad härligt att du orkar kämpa när du inte kan scrappa, you go girl.

Åsa/asamia sa...

Usch vad jobbigt, hoppas det snart vänder och blir bättre.
Massa fint har du skapat sen jag var in här sist.....och en fin desktop har du fått ser jag ;0) En sån flyttade in här också idag - ska bara komma på vad jag ska fylla den med.