lördag 5 juli 2008

Fira med mig!!!

Long time no see!!! Gubben har kidnappat internet uppkopplingen några dagar då han jobbar hemifrån men nu har jag snott tillbaka den tillfälligt! Ha!

Känns som jag har massor att fira just nu! Stygnen är borta och jag kan pyssla!!! Har gjort en hel del men kan inte visa det ännu. Hoppade på en kul tävling på Allt om scrap. I går hade jag namnsdag och fick mysig middag ute i trädgården med blommor på bordet! Första väninnan av oss fyra har fått en son som jag var och kikade på igår! Filuren växer som den ska och jag är i vecka 29 nu!

Men mest vill jag fira att min blogg fyller 1 år!!! Tänk att jag haft nästan 17000 besökare under detta år! Vill tacka alla för att ni kikar in till mig och lämnar fina ord efter er! Blir så glad!

Jag tänkte lotta ut ett litet dekorationspaket till alla som lämnar en kommentar under veckan fram till söndag den 13/7. Det enda jag vill är att du berättar vilket alster som är din favorit bland mina kort och lo! Hi hi, jag vet, jag fiskar snälla kommentarer men det mår alla bra av ibland! Här är en liten sneakpeak av vinsten!

Några svar på frågor. Mette- Cazall var min hund. Världens vackraste collie. Paradise- Lovar att jag ska visa magen! Den är STOR nu! Alla tror att jag ska ha när som helst! Ha ha!!

Jag har ett alster att visa. Skickade in denna till Skaparlustens veckoutmaning! Sedan vill jag bara berätta att jag lagt upp en demo hur man maskar stämplar på Papp och Scrap bloggen.


Ha en underbar lördag! Kramen!

36 kommentarer:

Anonym sa...

OJ - är det jag som får lägga första kommentaren! Det bådar väl inte så gott i en utlottning, eller???
Nåja...

Det var jättesvårt att välja ut vilket alster jag gillade bäst. Men jag är en sucker på altrat och gillade din/a namntavlor till Malte. Det behöver ju inte vara avancerat för att bli fint eller för att man ska fastna för något. Ibland är det en bra idé i alla sin enkelhet som går hem! Jag tycker tavlorna är jättefina och ska definitivt göra några till min lille pojk. Dock står det nog inte Malte på dom! ;)

Grattis på 1-års dagen!

Zarah sa...

Nämen grattis så attans på bemrkelsedagen! *klappar på bloggen*

Min favoritLO visade du för ett litet tag sedan - den finns här:
http://lillblommanskapar.blogspot.com/2008/06/en-dt-lo-och-mera-cropbidrag.html

Den som heter lycka gjorde mig alldeles svag i knänan när jag såg den första gången. Den är så kärleksfull, så otroligt vacker och så är den dessutom så inspirerande eftersom jag INTE kan scrappa svartvitt. Jag älskar den.

Ha en bra dag!

Anonym sa...

Grattis till ett års firandet, jag har fortfarande inte kommit mig för att börja blogga ännu. men det är så kul att gå in och se på alla er andras och få en massa inspiration.

Så till vilket alster jag föll för, oj vad svårt. Du har jätte många fina kort och lo:s. vad du är duktig på att kombinera mycket mönstrade papper och färg på dina alster. Om jag ska välja en så blir det nog den som hade titeln: Första glassen. Gillar färgerna och upplägget på den lo:n!

Kram Milla

Kickans_blogg sa...

Jag tycker din LO "Tilsammans" är grymt fin! :0)
Över huvudtaget så matchar du färger och former på ett bra sätt och det tycker jag gäller alla dina alster!! Jättefina!!
Kramizar kicki

Anonym sa...

Självklart vill jag gärna fira med dig! :D ... och tar en lott... kikade runt en lång stund här bland allt fint.. inte lätt att välja bara en favvo, men en komentar finns under dina underbara tag-kort!
Ha en härlig helg!

Helena sa...

Vilken jättefin Lo.
Grattis på 1 årsdagen och vad skönt att du kan pyssla igen.
Du har fått en utmärkelse på min blogg.
Ha en skön dag vännen!
Kram

Tinto sa...

Gratulerar på ettårsdagen! Jag har absolut en favorit, nämligen layouten "blå napp" som jag tycker är så himla mysig att titta på.

Kramisar! /Tinto

Linnéa sa...

Jag föll verkligen för den här Lo'n i detta inlägget, så snyggt komponderad med färger och ja, supersnygg!


Grattis! :D Jag har ju också haft min blogg i ett år nu! hade inte ens tänkt på det! :P

Millan sa...

Så mycket fint du gjort, jag har kikat på alla layouter och kort from februari, och min favoritlayout är "Min dröm i rosa", som finns bland dom nyaste inläggen.

Anonym sa...

Oj, vad svårt... Jag har bläddrat runt här en stund, och jag gillar nog "syster" här nedanför allra bäst. Älskar färgkombon, och närbilden är riktigt härlig.

Och så grattis till bloggen, naturligtvis :-)

Anonym sa...

Mitt favis kort!!!!
Jag gillar allt du gör !!!men frågar du mig på rak arm så Älskar jag det där kortet med mössen som bygger pepparkakshus!!!
gillar dina
70 tals Lo tll din BOm album!!!!

Mega grattis til 1 års dagen och jag är jätte gärna med på utlottning!!! speciellt hos dig!!!
Jag vill också se magen...... fniss men ännu mer det som finns i men inte på minst 8-11 veckor;)

Skönt att du kan röra handen för då får jag ju mer inspiration att titta på!!!
Big love vännen

Anonym sa...

Grattis :-D Visst är det kul att blogga? ;) Detta var svårt, och jag kunde INTE nöja mig med att välja en favorit. Tror jag hade 20 favoriter bara på de första sidorna *S* Men jag måste ju begränsa mig och valde ut några av dem:

http://lillblommanskapar.blogspot.com/2008/06/sista-inlgget-p-ett-tag.html

http://lillblommanskapar.blogspot.com/2008/05/ett-fiskekort.html

http://lillblommanskapar.blogspot.com/2008/05/min-sista-dt-lo-fr-maj.html

http://lillblommanskapar.blogspot.com/2008/05/tillsammans.html

Unknown sa...

Grattis bloggen!
Du har en helt annan stil än vad jag har, men jag ÄLSKAR dina alster! Jag tycker MYCKET om din layout Favoritfoto som du visade för ett litet tag sen.

Helena sa...

Det där lilla dekopaket skulle passa perfekt hos mig så självklart tar jag en lott =)

Grattis! Grattis!

Unknown sa...

Hej!
Jag tycker din "Pysseltjej" från 14/4-08 är underbar. Där ser man att du redan i unga år var en begåvning och hela LO`n är 70-tal. Underbar!
Må så gott,
Katarina "amospersson"

Anonym sa...

Grattis på 1-årsdagen! Att välja en favorit var inte helt lätt måste jag säga, fanns mycket fint här inne!
Men det får bli "Favoritfoto", dels för att det är ett härligt och charmigt foto, men sen är jag svag för blått och brunt tillsammans, tycker det är sååå fint!

Anonym sa...

"Många Tankar" är en klar favorit hos mig. Gillar upplägg o färger.
Väldigt massa fint här i din blogg.

Grattis på 1 årsdan med bloggen också :D.
Och tack för all inspiration.

Kramiz

Emma sa...

Grattis till ett år!!!

Men, jösses....välja en favorit... Jag har en bunt av dem....och så två som jag nog gillar lite, lite extra....och av de två så säger jag LOn "Blå napp". Den bara poppade upp då jag tittade på alla dina enormt fina alster.
Så...den får det bli. Men det kunde ha varit hur många som helst :-)
Kram
/Emma

Anonym sa...

Så härligt att du har så mycket att fira! Blir riktigt glad för din skull :) Det måste kännas rätt skönt att det börjar se mer och mer ljust ut och att du dessutom kan scrappa nu, det gör för mig väldigt mycket..Jag är sjukt scrapsugen nu men jobbar 9-21.30 hela helgen, så när jag kommer hem kommer jag vilja sooova. Du är grym enligt mig! Alla dina kort är enastående och en layout jag fallit ordentligt för är en ganska ny, den som heter "Favoritfoto" Jag älskar färgerna, kortet och upplägget!

Anonym sa...

GRATTIS på ettårsdagen mm.....

Kollar här ofta men tyvärr dålig på att lämna spår efter mig älskar i princip allt du gör och du är för mig en stor inspiratör!!!

Svårt att välja bland allt fint du gör/gjort men jag fstnar på något vis hela tiden vid den UNDERBARA layouten FavoritFoto som bara är sååå rätt på alla sätt och vis!

Anonym sa...

Stort grattis!

Det var svårt, att välja ut en LO av alla fina alster.

Men jag fastnade extra för "no limit".(http://lillblommanskapar.blogspot.com/2008/02/ngot-roligare-att-titta-p.html)
Jag tycker att den var annorlunda och iderik.

Men som sagt det var inte lätt!

Angelika sa...

Grattis tii 1 år! Men hjälp! Hur ska man hitta en LO du gör ju sååå mycket fint!
Jag gillar verkligen Kärlek och sen en här under Favorit Foto. Men det finns ju ett antal till :-)
Ha det gott nu och härligt att du kan pyssla igen :-)
Kram

Lillemor sa...

Vilket utmaning att välja en favorit bland dina fina alster...
Jag väljer nog "Favoritfoto", den brun/Blå LO:n med Malte. Den är så väldigt fin tycker jag.
Ha en skön sommar!
Lillemor

Cattis sa...

Jag tar gärna en lott! Och vilket kort/layout jag gillar...svåårt ju! Men layouten "blå napp" så söt och jag älskar blommorna och färgerna på den!
Sen gillar jag kortet som du gjorde till 12:e bröllopsdagen, Snyggt!

Kramisar!

http://kathis.blogg.se/

Ewonne sa...

Grattis till 1 år med blogg!! (jag glömde helt bort min 1årsdag)

Det är inte lätt att välja ut något här, så mycket fint som det är, har suttit ett bra tag och bläddrat och den som jag fastnar lite mer än andra för är "Med bestämda steg tillbaka".
Allting med den är bra. Designen, fotot, alla former du använt, ja den är helt enkelt slående!!!
KramEwonne

Tezzan sa...

Det är ju supersvårt att välja. Jag gillar din LO "syster" som har helt underbara färger och "favoritFoto" med alla de vackra blommorna... Det finns hur många vackra som helst!

Kram på er! Och grattis till ett år!

Anonym sa...

GRATTIS till 1 år i bloggvärlden!!! En favorit jag föll direkt för är den i detta inlägget, kanske för att jag är otroligt svag för blått?!
Skulle kunna nämna många fler...

Anonym sa...

Mors Dagskortet i maj (som inte är till din mamma) är så himla snyggt. Fint upplägg, jättefint målat. Snyggt helt enkelt.

Letar efter inspiration till lite olika beställningskort och det fann jag i överflöd hos dig. TAck!

Arvet sa...

Älskade mirakel! En sån underbar idé att använda sig av ultraljudsbilder. Jag och min man fick "vänta" i 15 år på detta mirakel och jag förstår precis känslan och förundran/oron inför detta stora mirakel. Gud ja, 1:a ultraljudet och det lilla hjärtat som tickar!!! Frånsett detta så är det nästan omöjligt att välja en favorit bland dina underbara alster. Du har sån känsla! GRATTIS till 1 år, lyckad operation mm mm.

Ja, visst jag...
jag tar också gärna en lott.
Kram

E sa...

Grattis grattis! Håller med dom andra att det inte är lätt att välja en favvo, du gör ju så mkt snyggt. Jag valde två som jag föll lite extra för. "Fågeltokig" och "Tankar".

Ha en bra dag!

Jenny sa...

Det var ingen lätt uppgift du gav oss! Dessutom som jag tydligen har missat din blogg tidigare (lovar att börja följa den nu!). Fokuserade på korten eftersom jag är kortmakare själv, jag gillar det blå "din dag"-kortet. Minns inte vad stämpelmärket heter, men det är med blommor och några swirls. Jättefint! Stort grattis till ditt första bloggår!

Anonym sa...

Jag föll pladask för LOn "mitt första sommarjobb". Jag blir så glad när jag ser den.

Ha en bra dag,
Annica

http://annicaahlqvists.blogg.se

EmmaP sa...

Grattis till ettårsdagen! Har kollat runt lite i bloggen, svårt att välja bara en favorit, men jag fastnade lite extra för den som har "favorit-foto" som titel.

Ha en bra sommar!

Sofias blogg sa...

Herregud, välja en av dina fina LO's, du begär inte lite du..:-) Jag har många favoriter men den med ditt favorit foto tycker jag är underbar, så harmonisk... men som sagt, är ju inte direkt lätt att välja en........ Grattis i efterskott på 1-årsdagen.:-)

Malmis sa...

Jag gillade verkligen din LO "favoritfoto" i blått och brunt, verkligen jättefin!
/Pyttisens mamma

pysselpetra sa...

jag har kollat och kollat och det finns en massa fantastiska LOs - bäst gillar jag nog trots allt "med bestämda steg tillbaka"
lycka till med år 2 :)