söndag 17 augusti 2008

Glömt att visa!

I fredags var jag och gjorde en Glukosbelastning då mitt socker visat lite förhöjda värden. Inte skitkul att vara fastande i 2 timmar när man är gravid. Men det var lindrigare än när jag gjorde det för 11 år sedan! Har inte fått ngt svar ännu, troligen på onsdag. Hoppas att det är bra!

Har glömt att visa bilder från tvättstugan! Det är i princip klart, fönstret ska målas vitt men det blir nog nästa år. Till vänster om fönstret skall det upp lite hyllor då vi tänker ha skötplatsen där. Perfekt att ha vatten precis bredvid!
Högblanka luckor från Ikea med svart/grå bänksskiva. På denna sida har vi städskåp, garderob, glas och burksortering osv.

På andra sidan tvätt och tumlare, varmvatten beredaren, rejäl tvättho och lite skåp. Svårt att få med allt när man fotar!Ny dörr och på golvet ligger 15x15 plattor. Kommer ni ihåg hur det såg ut innan?
Känns jättelyxigt och jag är kanon nöjd med hur det blev! Har en del nya lo´s att visa men kan inte förrän en tävling är slut! Så snart kommer lite nytt! Hoppas att ni haft en fin helg!

8 kommentarer:

Ewonne sa...

Hoppas proverna är bra när de kommer tillbaka *håller tummarna*

Så snyggt det blev i tvättstugan! Blir alltid lite roligare att tvätta när man har det snyggt omkring sig!

Helena sa...

Men du vad snyggt det blev.....ser ut som taget ur en inredningstidning.
Ha en skön kväll vännen!
Kram

Betty sa...

Hoppas allt är ok, när du får resultaten på proverna.
Tvättstugan är ju superfin nu.

Betty sa...

Hoppas allt är ok, när du får resultaten på proverna.
Tvättstugan är ju superfin nu.

Betty sa...

Oj! Nu klickade jag visst en x-tra gång.....:)

Malin sa...

Å jädrans vad snygg tvättstuga ni har nu! Du ska se mitt lilla hål till stuga...Man kliver på kläder och så är den ca 2x2 m =( världens minsta kanske... Hoppas svaren kommer tillbaka och är bra!!

KraM!!

Mette sa...

Jättesnyggt!!!

Hoppas att dina prover är ok! :)

Linda sa...

Oj vilken skillnad! Och sååå snyggt det blev! Kanon!!