torsdag 27 november 2008

Snart helg igen!!!

Dagarna och veckorna rullar på i snabb takt!! Snart är Viggo 3 månader, det stundar dop och jul!! Jag pysslar när jag hinner men är lite dålig på att uppdatera just nu. Har en julkortsbeställning som ska bli klar och så mina egna förstås! Jobbat med decembers DT kit osv. Fotar och tränar på att bli bättre. Nu har jag i alla fall börjat fota i P och vågat ändra lite inställningar. Yihaa!!! Kolla min demo på Papp&Scrap där jag visar ett PP julkort med mall från clipart!

Viggo är helt underbar!! Han är så himla glad och nöjd hela tiden!! Jag har shoppat finkläder som han ska ha efter kyrkan och dopklänningen, ursöta! Och kors i taket ett par jeans till mig i elefant storlek! Fattas fortfarande 5 cm i midjan på mina gamla och inte lär jag gå ner ngt nu till jul!

Idag kom det trevligaste paket jag någonsin fått tror jag. Beställde fyra nya Sarah Kay och en underbar julängel från Hobby och Hantverk och fick jättefina bonus saker urfint presenterat! DÅ blir man glad!!

Här kommer ett kort jag inte visat! Krussidullerna har Scrapkatten inspirerat till! Tack!
Snart blir det kanonskoj tävlingar på Papp & Scrap, håll utkik!!! Kramar!

1 kommentar:

Kicki sa...

WOW! Det här kortet var helt underbart! Tänk att jag inte har hittat till din blogg tidigare! Massor med ögongodis här. :P
Kram Kicki