torsdag 20 november 2008

Tiden bara försvinner!


Vart tar tiden vägen? När Viggo sover tror jag att jag ska hinna så mycket, men det gör jag inte? Vi röjer och rensar, slänger och skänker! Viggos rum växer låååångsamt fram. Vi promenerar med Molle och Viggo. Jag pysslar lite och försöker blogga runt lite, förlåt att jag inte hinnar kommentera lika flitigt! Sedan måste dammsugaren se dagsljus ibland och vips så är det dags att sova igen?

Stämpelstafetten närmar sig slutspurten! 7 utmaningar är gjorda och jag väntar på nummer 8. Har gjort 26 julkort hittills och flera ska det bli och några specialbeställningar. Idag kan jag visa några kort och en lo om Viggo!

Bidrag nummer 6 är detta. Utmaningen var att använda 1 till fem olika stämplar i laget. Jag fick tre stämplar. Jag har gjort snö av liquid pearl. Snöflingorna är en punch och en qk die.

Som vanligt försvinner allt glitter när man fotar, trist! Snöflingorna är täckta med stickles.


Och så ett utan glitter.

Sist men inte minst ett kort som jag använt Inkidos fina textstämpel på. Använde denna när jag gjorde bröllopsinbjudningar i våras och nu fick den komma fram igen! Ett manligt kärlekskort!


Rivsrafs, en enkel lo om Viggos framsteg. Dök ned i spill lådan och fyndade lite! Maya Road chippisen är "rå" med charcoal ink och svart glitter på. Bilden är lite softad runt kanterna.

Ha en underbar torsdag, det tänker jag ha med MYCKET julstämning! Viggo skickar en kram!

6 kommentarer:

webmosterhelene sa...

Sötis, älskar varje gång du skriver en kommentar i min blogg! Blir alltid lika glad :-) Ååååååh, denna Viggo-LO är ju helt helt underbar!!! Lilla sötkillen!

Du undrade om objektiv mm. Kan du maila mig istället på webmosterhelene[at]gmail.com och berätta vad du har för kamera osv. Om du tror att jag kan vara en fotomentor åt dig så kan vi försöka göra ett försök *s* Om du tror att jag fixar det ;-)

Kram

linda sa...

Ååå jag bara älskar det översta kortet och layouten, det är såna alster som man blir riktigt riktigt glad av! Självklart är de andra också fina, men just de värmer mitt hjärta lite extra. Älskar när du kommer igång och gör julkort..förra året satt jag bara och väntade på nya uppdateringar hela tiden :D

Mette sa...

Åh så underbara julkort! Verkligen superfina allihop!
Och layouten på Viggo är ju hur fin som helst! Helt underbar! Gillar den massor!

Åsa/asamia sa...

Ååååh vad mycket fint det fanns!

Aud sa...

Åh, så mange utrolig lekre kort!
Og LO'en med Viggo var helt underbar!♥♥♥

Ønsker dere en riktig god helg!
{{{klem}}}

Malin sa...

UNderbara kort och supersöt LO på lillprinsen!!

Ha en härlig helg!
Kram!!