söndag 21 december 2008

Pust, pust!

Igår döptes våran älskade lilla Viggo! Allt var fantastiskt! Ja, förutom vädret då men det spelar ju ingen roll! Syrran och jag fixade iordning lokalen och bullade upp allt fikabröd innan dopet. Anders och Viggo kom dit en stund innan och vi satte på den underbart fina klänningen! Han var SÅ söt! I den stunden slog det mig att vi faktiskt skulle ha dop NU! Jag blev JÄTTE nervös! Kunde inte förstå vad jag tänkte på när jag valde att läsa en dikt osv. Men det var så dags att ångra sig då! I kyrkan satt de flesta av våra vänner och släkt! Vilken härlig stämning och allt var så vackert! Massor av barn och prästen var kanon! När jag skulle läsa kände jag inte benen men på rösten lät det som jag inte gjort annat, började inte ens att tjuta! Efteråt samlades vi och fikade, fotades och Viggo fick massor av fina gåvor! Vi hade önskat oss böcker och leksaker! Svårt att förstå ibland att vi har döpt VÅRAN son! En fantastisk dag att spara i hjärtat!


Sedan måste jag berätta att Papp&Scrap skall läggas ner. Jag hade ju slutat hur som helst som designer nu när jag fått ett nytt uppdrag hos Scrapgalen men det är trist att Rosario försvinner och de andra duktiga tjejerna!


Nu är jag så scrapsugen så jag dör! Har ett härligt DT kit som väntar och fina Viggobilder att scrappa! Idag visar jag några julkort av de sista som jag gjort! Gjorde en helt annan vikning så var det lite skoj med julkort igen! Här är de första tre!


utsida

insida , kolla sötaste julkaramellen!
Utsida
Insida
Utsida
Insida

Nu önskar jag er en härlig söndag och fjärde advent! Många kramar!

4 kommentarer:

ScrapGalen sa...

Jättegrattis till dopet av er lille söta Viggo! Jättefina kort också Ullis!

Julkram, Petra

Ewonne sa...

Sötaste jultomten på läääänge ♥
Och superfina kort också!!!

Helena sa...

Härligt att dopet gick så bra.
Åh så fina kort du har gjort och bilden på Viggo tomtedräkt är bara helt underbar.=)
Önskar dig och din familj en härlig julhelg!
Kram vännen

Ulrika sa...

Hej!

Jag önskar också dig en riktigt god jul!
Det var underbara kort du gjort, och dessutom har du en vansinnigt söt liten Viggo! Vad fina kort hon tog på honom!
Sköt om er i jul!
Ulrika