onsdag 18 februari 2009

Mera bloggparty!

Jag hade ju glömt bort att jag hade ett bloggparty bidrag till klart!

Denna lo har jag gjort efter Annes skiss det fanns en del krav också. Så här hade Anne skrivit-Jag vill att du använder minst två olika mönsterpapper, gärna fler. Du ska även distressa kanter och hörn, chalka och rulla...hur mycket bestämmer du själv men det ska synas..Ja så jättemycket rullat är det men det ÄR rullat! Plutten på 5 månaders dagen.
Sedan har jag en kär vän som tyckte att min skiss var klurig för kortmakare. Är det så är jag ledsen, vill ju att alla ska kunna vara med! Men jag var ju tvungen att testa att göra ett kort efter min skiss och material krav. Så här blev mitt i rosa, svart och turkos med bling, blommor, knappar och journaling!
.......det är vi som hurrar! Står det inuti kortet! Jag har blingat vingar och kanten runt motivet också. Stämpeln är ny från Panduro kunde inte låta bli 2 nya plattor Hoppas att jag kan locka några kortmakare också! Ni måste inte följa skissen slaviskt men det ska synas ar det är den ni använt. Huvudsaken att ni har skoj! Många kramar!

6 kommentarer:

Aud sa...

Du har laget så mange nydelige LO's i det siste, blir helt stum av beundring!♥♥♥
Søte Viggo passer perfekt på alle sammen! :o)
Nydelig kort med kul tekst du har laget også!

Det har ikke vært så mye tid til å kommentere i blogger rundt omkring, men har vært innom og tittet mange ganger. Begynte på jobb igjen i forrige uke, det passer liksom ikke helt inn i mitt liv på internett å skulle bruke tiden på jobb! *LOL*

Du spurte om den formen jeg har brukt mye i det siste er en die, ja, det er en Spellbinder Nestabilities, Labels One heter den.

Ha en fin kveld!
{{{Klem}}}
Aud

petraso sa...

Ja ja,... om man är så lössläppt... jag menar i skapandet... så går det väl du vet att jag är väldigt tolkande av ggt som den ska ge mig på den när jag croppat klart...skisser ordentligt!! Snyf

Anonym sa...

Jättefin LO! Söte Viggo ;o) Du är godkänd: flera mönsterpapper och det syns att du rivit och rullat lite ;o) Det viktigaste var att du ville vara med =o)
Ska nog testa att gör ett kort av din skiss, för det går även om jag är ingen riktig kortmakare ;o)

Malin sa...

Supersött kort och ljuvlig LO vännen! Viggo är ju så söt =D

Kram!!

Helena sa...

Så fin Lo och ett lika fint kort du gjort.
Jag tycker att det är bra att kastrera hundar man inte ska ha i avel.
Ofta är det ju jobbigt för hanarna med löptikar och som du säger så behöver ni inte oroa er för prostata problem.
Sen blir det ju ofta lite lugnare också och har man småbarn så är det kanske inte helt fel.
Ha en skön kväll vännen!
Kram

petra/paradise sa...

Underbar lo och kort!! Härliga detaljer i dem båda! GIllade texten i kortet! *hihi* =)

Stor kram och trevlig helg på dej!!
//Petra