söndag 8 februari 2009

Som att dra ur proppen!

Igår trotsade jag förkylningen och scrappade när det funkade. Jag gjorde 8 layouter!!!!!! En utmaning till Scrapbooking m.m. som jag nog skickar in och 7 till bloggpartyt! Jag är väl inte supernöjd med alla precis men skoj hade jag! Det blir lite utpystat under veckan så alla som håller i utmaningarna hittar rätt. Jag lägger ut dem i den ordningen de skapades!

Först ut är en utmaning som Eyovine håller i! Alstret skulle vara i rosa med två accentfärger men INTE svart eller vitt, jag valde rött och orange! Den är ju såklart inte skev bara risigt avfotad! En BOM- Ullis glöm inte bort att du duger!

Jag har även fått en super rolig beställning på 30 bröllopsinbjudningar. De behövde inte vara lika och ska vara med stämpelmotiv i rosa, vitt och grått! Gissa om jag kommer att ha skoj! Beställde två stämpel brudpar som jag börjat färglägga så smått. Så ni kommer få mycket rosa att vila ögonen på framöver!

Idag har sötaste Viggo som vaknade 7.15 (tidigt för oss) suttit i sin stol när vi åt frukost och när han åt lunch. Det gick rätt bra faktiskt!
Hoppas att ni haft en bra och stressfri helg! det behöver vi alla! Många kramar!

5 kommentarer:

Petraso sa...

-wow Så snyggt! Och b´va kul att viggo killen sitter så fint Tänk nu kan han sitta med mamma vid scrapbordet ....

CillaT sa...

Du är ju gaaalen människa, 8 st =D Vilken härligt finstämd LO, ser fram emot att se resten.

KRAM

Saawan sa...

Jättesnygg layout, jag pillrar också med bloggpartylayouter men med en sjuk fyraåring i knät går det lite långsammare...

Kram!

Eyovine sa...

8st!!!! Du är makalös =)... Jag diskar dig inte.... fin LO!

Linda sa...

Jag fullkomligt älskar den här layouten, den är helt underbar!!!