måndag 16 mars 2009

Mamma och Viggo!

Jag kan ju inte påstå att jag älskar att bli fotad! Men det blir ju lite konstigt om jag och Viggo aldrig syns på bild tillsammans. Så igår tvingade jag Anders att fota oss lite. Han påstår sig vara drabbad av en fotoförbannelse och jag är benägen att hålla med! Det blev några fina foton, typ tre och just de blev gulaktiga? Jag bad min söta fotomentor om hjälp, det fick bli i svart/vitt istället! Tack Helene!! Är vi lika om man bortser från att jag ser ut som en flodhäst?
I julas fick Viggo en jättetuff tröja av söta Petra/Petraso! Den hade han när vi var på kalas i söndags! Coolaste bebben, såklart! Tack igen Petra, den är urfin!!


Och sist men inte minst har jag en ny DT lo för Scrapgalen att visa! Har använt det supersöta pappret med sammetskaninen från Flower Patch serien! Fjärilarna är urklippta ur ett annat papper i samma serie! Så rusa in och beställ! Underbart med alla våriga färger!

Många kramar från Viggos mamma!

7 kommentarer:

webmosterhelene sa...

Ni är jättefina, och du ser INTE ut som en flodhäst! Vet hur du känner, jag bär oxå på ett antal kg för mkt. Men inte är du en flodhäst iaf!! Du är vacker, du har fått barn, du är mamma :-) Kram

MissMian sa...

ni är så söta!!! Och jag håller med helene..du är absolut inte en flodhäst!!!
Underbar LO!

petraso sa...

-underbar söt han var i den då!!!
Kul att få se!
lägg av Ullis! du blev jätte bra!!
Flodhäst du är inte klok!
Fast jag vill se dig Skratta! på kort och Anders får fota er 2 i action när ni gör saker ... inte så seriös nu ska vi fota oss.... han får smyga på er.... och du på dom.....

Viwa sa...

Har tassat omkring på din blogg och kikat på dina alster. Tycker du gör superfina LOs!!!

Eyovine sa...

Sicken coool lite kille du har =) å så var layouten ljuvlig... å papprena sååå söta...

Kram Maja

CillaT sa...

Jag ser ingen flodhäst. Jättefina kort tycker jag=D

christel sa...

Nä, någon flodhäst ser inte jag heller. Håller med Helene. Vackra ord! Och visst är Viggo lik sin mamma!