tisdag 21 april 2009

De två första!


Vet ni, jag gjorde 10 bidrag till cropen!!! Min lilla Viggo kommer att ha mååånga album när han blir stor. Idag tänkte jag visa de två första jag gjorde.

Mimas smygstartade redan på torsdagkvällen med en liftutmaning. Så här blev min lift.
Nej man kan inte alltid vara glad, även om det är sällan Viggo gråter. Som "skadad" scrapmamma tar man fram kameran och dokumenterar humöret. Jag har ritat en cirkel och klippt ut och blingat den lite. Älskar label formerna så en sådan finns med också! Något jag använder mycket nu är de små bokstavs stickerserna (heter det så) de är så bra!

Här är en skisstolkning.


Ibland undrar jag vad Viggo tänker när mamma kryper omkring på golvet med kameran för att få den "rätta" vinkeln? Mera labelformer, är jag tråkig, bokstavs stickers och sammets Thickers. Blommorna har jag stämplat och klippt ut. Stämplarna vann jag på bloggpartyt av Annblo! Tack igen!

Idag ska det inhandlas en ny bilbarnstol till Viggo. Han har vuxit ur babyskyddet! Har även bytt liggdelen i vagnen nu. Han är så lång min lilla kille, fast han har ju en lång pappa att brås på! Jag önskar er en solig och skön tisdag! Kramen!

2 kommentarer:

petraso sa...

Åh Lille killen... jag menar Stora killen..... Oj oj vad dom växer.....
10 bidrag! Du måste bli Quenn of the crop...... Kanon fina!

MissMian sa...

Åh vilken lite goding han är!! :) Så fina bidrag du har gjort! Håller tummarna för dig!