fredag 24 april 2009

Resten av CC bidragen!

Orkar ni mera CC bidrag? Jag har massor av nytt som jag vill visa så här kommer en hel hög av det sista jag skapade på Mimas CC. Det blev några till kort under Mimas CC förra helgen. Så här kommer förtst de.
Även i kortklasserna fanns en monokromatisk utmaning. Min söta drake som jag köpte på symässan fick bli blå. Jag har alltid för få killkort när någon fyller år så det passade ju bra!
Jag har använt hörnstans för att runda av hörnen. Jag tror att det bakersta pappret är Maja design men det prickiga minns jag inte. Blommorna är ljus blå Hydrangea från Prima som har ljusblåa blingstenar från Kaiser i mitten. Den lilla punchblomman är från Panduro tror jag? Draken är färglagd med Promarkers.

Nästa kort skulle skapas i bara svart och vitt. Jag får verkligen utmana mig själv att skapa lite enklare kort ibland. Även detta passar ju till en manlig mottagare!

Thanks är embossat med svart blankt, sedan är det flera lager av papper, det nmönstrade är från Prima, de prickiga blommorna är Petaloo och det snygga bandet från Inkido!


Ja, och så tre layouter som jag också gjorde! Den första var till en annons utmaning. Annonsen gick i orange och rosa med en kvinna på för H&M. Jag inspirerades av färgerna, kvinnan och lite flärd.

Jag älskar verkligen att vara mamma och det vill jag hylla med denna lo! Tycker att den blev rätt cool! Blommor från Magdas, Prima och Artoz. Brads från Panduro och blingstenarna är faktiskt systenar som jag fyndade på Vivo! Ministickers och guldthickers från AC.

Nästa utmaning var en bingorad som skulle innehålla tre mönstrade papper, spets, chipboard och brads. Och så fick man ju lägga till annat förstås.

Papper från MME, Blommor från Prima, stämplad swirl från Prima, Blad från Prima och chippisar från AC.

Sista alstret för idag är skapad efter musik. Den talar ju bra för sig själv ibland så gör kärleken ont!

Viggo har ett stadigt tag i Anders hår:) Pappaer från bla MME och K&C. Alla blommor och swirlen är från Prima, stickers från Pink Paislee.

Idag skiner solen här och en härlig sommarvärme har anlänt! Idag ska verandan spolas av och grillen plockas fram i helgen! Hoppas att ni också får en skön fredag!

9 kommentarer:

petra sa...

Ja solen skinner och gräset blommar då får jag vara inomhus... hm kanske skulle ta och pyssla... nja kanske...

ur snygga saker du gjort till cc! Wo´w va fint!

trevlighelg sötis!

CillaT sa...

Här händer det grejer hela tiden! Kul! Jättefina alster! "Love hurts" var lustig, Viggo ser så nöjd ut:D

Kram o ha en fin helg

ScräpEmma sa...

Klart vi orkar se!!! :D

Och superdupermassor med grattis!!! :D

Kramar

Helena sa...

Jättefint alltihopa.=)
Hoppas du har kunnat mysa i solen idag.
Här laddas det inför mässan nästa lördag i Gävle.
Kram vännen!

Nicola sa...

Jättefina bidrag - och stort grattis till dina vinster!

Aud sa...

Nå er det en stund siden jeg la igjen spor etter meg i din blogg... Du har laget så mange helt fantastisk lekre kort og LO's!♥♥♥ Herlige bilder av Viggo, og hele familien! Så kul å se! :o)

Håper dere har en deilig vår!

Klem,
Aud

petraso sa...

Du har Kollat in hur många av utmaningarna du vann...... Super Grattis! Det var underbara bidrag!

Anonym sa...

Lilla godingen!
Starka nypor har han =)

Vill snart se nåt av det där nya du shoppade ;-)

Behöver lite inspiration.

Stor kram!

Malin sa...

Å så ljuvliga LOs och kort du har gjort!! Och många!! hur hinner du med dig?!

Ha en härlig dag vännen!!

Kram!