fredag 15 maj 2009

De första Inkido alsterna!

Här kommer mina första tre alster jag skapat med Inkidos material! Jag har endast använt deras saker förutom ink och liquid pearls. Jag ska visa mitt dt kit vid tillfälle! WAO!! Är nog rätt ord.
Bröllopstårtan är lätt att göra men lite pillrig att få ihop. Jag har använt Inkidos rosor, två grattis stämplar som jag embossat med vinrött, Inkidos spets och band sitter runt våningarna. Jag har också använt våffelmönstrat vitt papper till tårtan och lila Vellum, allt från Inkido.


Alla löv är stansade i skimrande vitt papper.
Sedan har jag duttat en himlans massa Liquid pearl prickar överallt!
En tag att hänga på en flaska eller ett paket till någon extra snäll person! Jag har embossat vita hjärtan som grund och sedan stämplat med ängel stämpeln i svart. Änglavingarna är stämplade och embossade på vellum och sedan dränkta i glitter! Silver spets, vita rosor och brett vitt band, allt från Inkido.
Ibland får kärleken oss att flytta och då kommer detta kort väl till pass. Jag har stämplat tro, hopp och kärlek stämpeln på samma rosa skimrande som tagen är och sedan klippt ut. jag fäste den med 3d kuddar. Rosor, blad och bling hittar du i Inkidos sortiment!Inuti har jag stämplat med lycka till stämpeln och stansat QK bokstäver i svart. I mitten har jag maskat, massor, rosor i två storlekar runt sverigestämpeln, även den lilla fjärilen finns med.Här är en närbild! Utklippt och fäst på grön vellum. Det var allt för idag! Kramizar!

2 kommentarer:

CillaT sa...

Duktiga duktiga du=D Tårtan är en fröjd för ögat.

Helena sa...

Men vilka helt otroligt fina saker du har gjort.
Du är bara bäst vännen.=)
Kram!