tisdag 2 juni 2009

Massor av pyssel i helgen!


Men allra först måste älsklingsViggo grattas! Idag blir min stora kille 9 månader!! Nu känns han verkligen som en liten kille!!! Igår stod han som ett V på golvet! Fötterna och händerna i golvet och rumpan rätt upp! Så krypträningen fortsätter. Snart slut på lugnet:)

Jag har inte hunnit fota honom idag, sover, men denna tog jag i söndags på väg till pysselträffen! Han skulle vidare med pappa och fira farmor så finstassen var på. Nya Esprit skjortan och Mexx shortsen på!

Jag spenderade dagen hemma hos Fia/Handarbeta! Vi var ett gäng härliga damer som scrappade hela dagen, i värmen! Fia hade gjort så fint i sitt vardagsrum! Fia har ju sin butik i källaren så det var nära att shoppa och det gjorde ju jag såklart! Här är lite bilder från träffen.

Momas lo växer fram! Oj, oj den tjejen kan scrappa! Så vackra saker hon gör! Mitt emot satt härliga Cecilia.Här beundras ett alster! Irene och Elsemaja verkar lyssna på något spännande!Nu var det dags för lunch, annars stod vi ju inte upp så mycket:) Men fick jag något skapat då? Som vanligt blir det inte massor gjort precis! Två helt färdiga, en nästan klar och en som ligger till sig som inte vill scrappas.

Den här gjorde jag först. Magdas hade lite skojiga utmaningar över helgen så här var det blommor, bling och band/spets som gällde! Tänk så liten han var!Sen blev det en enkel med mest Melissa Frances papper. Rubonén fick jag av Marit/Scraphörnan i vinst! Annars är det chippisar från HS och mini stickers.Det sista Cilla och jag gjorde skulle bli en snabb scrappad fast vi hann inte klart innan vi blev hämtade. Här har jag använt lite spillpapper. Apropå spillpapper!Den här gjorde jag igår kväll. Ännu en utmaning från Magdas där det var spillpapper som gällde. Gissa om det gick åt mycket lim?

Ha det gott!

5 kommentarer:

Artic Sisters sa...

Roligt att se allt pyssel, alla människor och en TRÄFF. Det skulle vara roligt att gå på en sådan.

Lisbet
www.digiscrapp.blogspot.com

Jozebelle sa...

Villka fina LO du fått till, tänk när vi scrappade i Enköping förstod inte jag att du var Lillblomman, sorry.

Hoppas du har det bra i regnet.

//Ann-Marie

ScräpEmma sa...

Men vilka snygga alster!! Den där med spillbitar och alla foton var ju precis hur läcker och annorlunda som helst! Och Sömntuta är helt underbart ljuvlig...*suck*

Hur kul verkar ni inte ha haft det på pysselträffen?!?!?!? Och med scrapaffär i källaren, och allt...

Bor så långt från allt vad scrapbutiker heter, så jag kan så sällan klämma och känna på grejer irl. Hände på pysselmässan i Luleå ifol (innan jag ens satt igång) och så var det en tjej som sålde lite på vår sommarmarknad...jag hoppas hon kommer i år igen :)

Och till sist: ser fram emot din tolkning av Helens skiss hos SkaparLusten :)

Kramarna till dig!!

CillaT sa...

GRATTS Viggo!

Åh vad jag tycker om "min stora kille". Jag älskar ju när du blommar till det men det är något visst med harmonin, fotot och färgerna i den layouten.

Sen är ju spillbitsskapelsen urläcker och vilken superidé att bli av med spillbitar. Måste nog testas!

KramKram

Catrin Andersson (Lillstrumpa) sa...

Underbara LO:s i härliga färger! Ska själv på en träff i slutet av juni. Ska bli så skoj, har inte varit på någon sen i höstas.
Kram