söndag 9 augusti 2009

Årets första julkort!

Förra året hann jag inte göra så många så i år börjar jag i tid:) Jag beställde några härliga stämplar från Skogstokiga för några månader sedan bland annat denna söta julstämpel.
De är så söta den lilla tomtefamiljen! Här har jag använt papper från Majadesign och My yellow little bicykle. Blommorna är uppbygda av retropunchar och snöflinge die. Gröna prickar och swirlar av Pearlmaker.

Här har jag stämplat en del av motivet i en scalloped die från Spellbinders. Motivet är färglagt med Promarkers. Gjorde även en mörkblå ram. I varje båge har jag gjort en vit halvpärla med Pearlmaker. Gillar verkligen den produkten! Det blå pappret har jag stansat med en MS stans. Röda blommor från Prima och utstansade stjärnor. Sedan har jag satt glitter runt hela ytterkanten. Nu ska jag pyssla lite när Viggo sover! Ha en bra dag!

7 kommentarer:

carina sa...

såååå fina!♥ kram

Petraso sa...

-underbart och den stämpeln är ju som gjord för er familj!!!

Lilo sa...

Urfina!!! =) Men lite knasig är du allt. Ser framför mig hur du sitter i bikini i värsta solgasset och scrappar julfoton. ;)

CillaT sa...

Du är rolig du=) Önskar att jag hade lite av din framförhållning. Jättefina kort, speciellt det nedre!

Kram

Mill@n sa...

Toppenfina julkort!! Stämpeln är supersöt och du inspirerar verkligen till att starta med lite juliga kort *fniss* Ja, jag är galen i julen men inte i juli *s*

Anette sa...

Gud en sån söt liten tomtefamilj!

Fina kort :o)

kram
Anette

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Kanonsnygga julkort!