söndag 27 september 2009

Äntligen söndag!!!

#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#
Jaaa! Idag finns återigen en rykande färsk söndagbilaga här!!! Idag är det ingen mindre än "me myself" som hållit i trådarna! Vi bjuder på en mumsig stilkavalkad, en smakrik kitleverantör och sockrar med en gäst designer! Så skynda in och läs!
#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-#-

I SWE bloggen kan ni njuta av hur vi skapat av spillpapper! Vi var dessutom "tvugna" att minst använda 20 olika! Ingen lätt sak kan jag lova men visst gick det! Jag gjorde först en som blev så här.
Många små rutor blev som ett bakgrundspapper och så svart scalloped kant som knyter ihop det hela. Jag målade den blå kanten med Promarker. En cool lo till ett coolt foto! Vad tror ni? Umgås Viggo för mycket med Molle?
När jag laddade upp min lo såg jag att härliga Carina gjort en snarlik (jag lovar vi bor långt ifrån varandra:) fortsatte min hjärna att gå för högvarv. På Enköpingsträffen sade det PLING i skallen och jag bara måste skapa träd! Helene sade"go for it" så det blev ett alster till i ämnet! Gissa om jag blev nöjd? Detta är en sådan layout som jag kommer bära i hjärtat länge! Jag är sååå sjukt nöjd med den! Den är ju kanske inte en typisk "LillBlomman" layout men det kanske är därför jag gillar den?

Träden är gjorda i flera lager med 3d kuddar emellan. De små trädstammarna är MR chippisar. De ytte pytte stämplade djuren är också från Maya Road. Molnen och solen har jag ritat. Den turkosa, orange och scalloped kanten är remsor. Den söta ugglan från Panduro fick ny skrud och ansikte. Höst är skrivet med alfabete från Pink Paisley som jag köpt hos Scrapgalen även det svarta kommer därifrån!

Har ni orkat läsa ända hit så hoppas jag att ni läser Söndagsbilagan! Lämna gärna ett spår efter er så blir vi glada! Vi tar emot både ris och ros så vi kan göra en ännu bättre tidning! Kramar!

8 kommentarer:

CillaT sa...

Vilka fantastiska spillalster! Vilken tur att du och Carina gjorde snarlika så att den med träden kom till, UNDERBAR! Tova är i Vadstena;) Har inte sett henne på 4 veckor och det är en låååång tid för mamman Cilla.

Kramis

yes sa...

Jätteläckra Lo`s!! Gillar verkligen träden, förstår att du är nöjd!
kram ylva

MissMian sa...

Wow så fina LOs!!! en med träden är ju verkligen cool!!

Tette sa...

Jättesnygga LO:er, den med träden var verkligen läcker!

Tack för din förfrågan kring scrapträffen på Scrapgalen, jag kommer att vara på scrapträff på söndagen så jag kan tyvärr inte komma loss även på lördagen. Men däremot är jag redan anmäld till julens scrapträff på Scrapgalen och det ser jag redan framemot.
Kram Tette

carina sa...

sååååå fantastiska båda två!! den med träden är så otroligt kreativ man blir alderles glad av den!
Tack så jätte mycket för din fina kommentar, jag blir så glad♥

kram

Anna sa...

Hej!!
Betalade in till Höstmys förra veckan så vi ses där. Det är alltid lika kul att gå på träff :)
Ses på Lördag!
Kram

Malin sa...

Såååå snygga alster!! Ojojoj hur hinner du med allt? 4 uppdrag samtidigt! Jag är så imponerad! =D

Kram!!!

yrla sa...

superfint!

smart sätt att bli av med berget av spill som bara ligger där i lådan å skräpar... :)