tisdag 29 september 2009

Burrrrrrrrrrrrr

Idag var det bara 2 grader varmt när jag tog morgonturen med Molle! Det var bara att leta fram vantarna. Hittills har jag inte använt jacka många gånger under hösten!
Jag har en del att visa som jag skapat för Allt om scrap! Två kommer idag!
I söndagens bilaga på Allt om scrap försökte vi bena upp några olika scrapstilar! Inte helt lätt! Här har jag skapat en shcabby chic lo. Den handlar om att jag ska göra allt för att Viggo ska kunna få vara precis den han vill!

Jag har i vanlig ordning frossat i blommor från Prima, snygga bling mittar från Prima, De stora löven är från Prima och de små är stansade med MS stans. Den ljuvliga lilla ramen är MF och den har jag köpt hos Scrapgalen!

För några söndagar sedan handlade bilagan om resor. Jag är ju en sådan tråkmåns som helst kuskar runt i Sverige! Men Viggos första bilresa var helt klart värt att dokumentera! Här har jag använt papper från Melissa Frances. Blandade blommor från Prima. Utklippt ranka från Prima och blå papperskrans från K&C.
Jag önskar er alla en skön tisdag! Idag ska jag åka en sväng till IKEA och köpa en ny Krockis till Viggo! Molle har "gossat" ihjäl den gamla! :) Kramar!

5 kommentarer:

Linda Horn sa...

Heeeelt underbara LO:s!!!! Äääälskar den första, helt sagolik!!

Kram

yes sa...

Jättefina LO`s - båda två!! Gillar verkligen färgerna i den undre :)
Tack för att du måttade lite åt mig...tveksam till att storleken passar mig...jag skulle gärna vilja få plats med mina IKEAlådor :)....undrar om någon i Sverige säljer den större väskan? Jag har helt missat träffen i helgen - skulle verkligen ha varit kul att vara med och efter att ha tittat i deras blogg så blev jag nyfiken på det du skulle dema :) kram ylva

yes sa...

Lådorna jag har är från serien "Kasett" för CD och DVD. Önskvärt vore att kunna ha 3 st CD-lådor i botten och 2 st DVD i nästa lager, + allt annat smått och gott :)Kommer du att vara med under hela träffen eller blir du där enbart under din demo? Vet inte om jag känner igen en enda person som ska dit...du vet hur man är....:)
kram ylva

CillaT sa...

Finfina layouter på finfin Viggo=)

Kram

yrla sa...

hejsan!

hittade hit via bloggutmaningen på magdas scrapfeber!

jättefina LOs, och du är så bra på att verkligen rama in med blommor och blader...

suuuger i mig inspiration!