torsdag 10 september 2009

En härlig höstdag!

Solen skiner och det är en härlig höstdag! Lite svalare än igår då det var värsta sommarvärmen. Viggo och jag har varit på BVC och fått vaccination , ja inte jag förstås, och mätt och vägt Viggo. Nu är han 80,5 lång och väger knappt 11 kg.

Idag inne på SWE bloggen kan ni inspireras av en teknikutmaning. Det går ut på att lifta ngn annans alster och göra flera liftar efter samma layout.

Jag valde att lifta en av Mettes layouter. Här kommer den första.

Jag har liftat det mesta:) den härliga bruna färgskalan, placering av dekos, papper och titel. Jagv har dock valt fjärilar istället för fåglar. Fjärilarna och bokstäverna i bakgrunden är Prima stämplar liksom pappret, jag har klippt ut lite detaljer ur Webster papper. Hjärtat har fått ett lager Crackle accent på sig.

Här blev färgskalan helt annan och hela layouten känns tuffare. Detta var jätteskoj, prova du med! Många kramar!

7 kommentarer:

Helena sa...

Åh så tråkigt att vi inte kan träffas men det kommer säkert fler tillfällen.
Jättefina los...de är verkligen olika fast du liftat samma lo.
Ha en skön helg vännen!
Kram

Monika sa...

Å så vackra loer!!!

Åsa/asamia sa...

Jag har kikat en massa här inne idag, och jag älskar dina fina LO´s....underbara färger och underbara detaljer. Tack för att jag får komma och kika hos dig och hämta inspiration.

MissMian sa...

Så snygga!!! Coolt att det är av samma LO!

Catrin (Lillstrumpa) sa...

Vilka fina LO:s. Gillar den första Lo:n men jag är ju svag för fjärilar. :) Lite underbara höstfärger på den. Det är kul att de är så olika trots att du utgått från samma Lo.

Trevlig helg!

CillaT sa...

Vilken kul idé! Jag gillar båda jättemycket!

KRAM

NetteR sa...

Tittat runt och oj så många fina alster du gjort. Blir såå sugen på att göra layouter själv efter att ha tittat här inne.