fredag 18 september 2009

Söt vän, skojigt paket och ett kort!

Ja, allt det bjuder jag på idag!
Jag har väntat några veckor (4) på mitt paket från USA och igår dök det äntligen upp! Självklart hade det fastnat i tullen:) Men inte nog med det det låg ett vadderat kuvert i brevlådan, utan avsändare? Jag fattade ingenting då jag inte beställt något. När jag öppnade låg det ett underbart vackert kort och ett kit med jättefina stämplar! Det var sötaste CillaT som hade skickat det till mig! Så här såg det ut! Tack goa Cilla!!

Jag måste ju bara visa vad paketet innehöll som jag beställt också! En hel del mums! Mest från Prima då det var det jag satsade på men hittade även blåa bokstäver från Adornit och fina små glittriga från MM.

Ett kort som är gjort efter veckans färgutmaning i SWE bloggen vill jag gärna visa också! Dova toner av lila, gult och turkost. Gillar färgkombon massor!

Färgerna passade perfekt till nya stämplarna med höst tema. Olika blommor från Prima och bladpunch från MS. Papperna är Webster design.

Nu är jag packad, ja väskorna, och klar för scrapträff i helgen! Kramar!

5 kommentarer:

Papput sa...

Bra gjort "Lillblomman"!
Det här är nog ett av dom snyggaste kort du gjort tycker
Papput

petraso sa...

Läckert som bara den syrran!! Ja Visst är det skoj med Paket!men det hände ännu roligare saker i veckan som jag inte kan blogga om....

Marie sa...

superfint kort och oj så roliga paket!

NetteR sa...

Vilken underbar beställning *dregglar* Från var i USA beställdes alla godsakerna?

sussig sa...

Hej! Vad mycket fint du gör! Man blir ju alldeles stum när man glider igenom dina blogginlägg med allt vackert.
Jag undrar varifrån du beställt alla Prima blommorna från inlägget och om det funkat bra. Har tyvärr lite dålig erfarenhet av USA beställningar.
Väntar med spänning på fler uppdateringar med dina vakra LO.