torsdag 22 oktober 2009

Lika grått idag!

Ja, solen lyser med sin frånvaro idag med! Fast idag gör det inget för jag är bara såååååå trött! Jag tänkte visa vad jag skapat med helt underbara stämplar från Reprint som jag fått av Petra på Scrapgalen!

Först en flasktag som ska få hänga runt årets glöggflaska! Även perfekt att hänga runt en flaska som ska ges bort runt jul! En av mina favorit tomtar fick komma fram och hjälpa till att hålla!

Här syns det lite bättre kanske. I botten har jag använt Inkidos röd ruta och sedan har jag stämplat med den lilla text stämpeln som finns med på stämpelarket. Julblommor från Hemtex och Pistiller från Panduro. Fyndstjärna från förra årets julrea och fern stans. Den fina plast tagen hittar ni hos Scrapgalen också, den kommer från Tim Holtz!
Sedan en gåva till maken! Han samlar sina vintips löst skräpandes i lådor. Nu kan han sriva upp dem snyggt i boken istället! Här har jag använt kantstämpel, stor vinöpnnare och liten text, alla från reprint arket! Tofsen har jag gjort själv!
Så här ser det ut inuti. Jag har använt papper från Graphic45 som är mustiga i färgerna och passar perfekt här tycker jag! Så rusa in till Scrapgalen och handla så länge de finns kvar!
Många kramar!

2 kommentarer:

Malin sa...

Sååå fina! Och så söt tomte bakom!!

Kram!!

Ina sa...

wauw, gillar vinboken. Använder din make den? =0)