måndag 2 november 2009

Måndag och skissdag i SWE bloggen!

Helgen är över för denna gången! Den har innehållit kalas, pyssel, mys, soffhäng. spökpartaj osv. Just nu har jag påbörjat ett DT projekt som är lite hemligt än så länge, ni får hålla er ända till December:) Men skoj har jag! Jag blev väldigt sugen på att hoppa på någon utmaning/tävling igen! Känns som evigheter sedan. Tiden bara rusar iväg! Så jag måste nog ut och nosa reda på någon skojig sådan!
Idag visar jag min tolkning av Helenes härliga skiss! Det är ju skissdagar på måndagar i SWE bloggen, kika in och se vad de andra tjejerna skapat!
Jag har lekt med papper från Kaiser! Så fina! Kaiser är en av mina favoriter som bjuder på superfina dubbelsidiga papper. Dessa har jag köpt av Petra på Scrapgalen! Som ofta på mina layouter finns minialfabet från Adornit och så chippisalfabet från Basic Grey! Visst är fotona härliga på Viggo!! Viggo ja, han knatar runt här hemma för fullt nu! I tisdags kväll släppte det ordentligt och så vips går han mest hela tiden! Han är jättesäker! Hariga och blödiga mamman är jätteglad att han inte slår sig!
Ha en härlig måndag!

5 kommentarer:

yes sa...

Vilken härlig Lo!! Uch ja, vad jobbigt det är att alltid oroa sig....och inte går det över, den känslan får man nog bära med sig hela livet :)
kram ylva

Chris_P sa...

oj vad fin layout!!!

Nicola sa...

Vilka fina papper och vilken fin LO! Vänta tills han börjar klättra på allt då få man har nerver igen!!! Kram!

CillaT sa...

Urfin! Gillar det vågiga som går igen. Härliga färger och sötis-sötis-kille =)

Kram

MissMian sa...

Wow underbar LO!!!