onsdag 30 december 2009

Long time, no see!!!!!

Hejsan alla söta bloggläsare! Julen har passerat med mys, klappar och god mat! Jag har fått massor av fina scrappiga julklappar! Av maken fick jag en Bia plus annat smått och gott! Superskoj! Och söta mamma hade köpt en ScorePal och glimmermist. Syrrans paket innehöll en lamineringsmaskin. Förutom familjen har klappar kommit från CillaT, ScrapgalenPetra och UlrikaWan! En hel drös med vackra julkort från begåvade scrappare runt om i Sverige hittade också hem till mig! Tack snälla söta!!!
Nu börjar 2009 gå mot sitt slut och jag summerar året som ett underbart scrap år! Jag har nu haft ett helt år tillsammans med Scrapgalen! Jag har inte bara fått skapa med ljuvligt material utan fått en hel bunt med nya goa vänner! Love them all! Jag och hela DT kommer att inspirera under 2010!

Att få inspirera för Allt om scrap har också varit otroligt skoj! Kan utlova ett spännande 2010 inne på Allt om scrap! Missa inte det!

Helene från SWE bloggen frågade mig om jag ville skapa inspirationsalster och självklart ville jag det! SWE bloggen är en guldgruva att ösa inspiration ur! Jag fortsätter under 2010 där!

Precis innan 2009 tog slut fick jag ett nytt uppdrag för en söt Jenny på Pion Design! Mitt uppdrag där kommer att sträcka sig över 2010 och det ser jag fram emot massor!
Några spännande gästuppdrag har 2009 också inneburit. Att få skapa åt Inkido var oerhört skoj och givande! Tack Liselotte med team! Under december fick jag äran att skapa med de charmiga stämplarna från Skogstokiga! Om ni missat dem tycker jag att ni ska ta en titt! Tack Petra för det härliga uppdraget!

Ja och så har jag ju deltagit i en del skojiga tävlingar också! Tänkte avsluta detta långa inlägg med årets sista tävlingsbidrag! Scraphusets skissutmaning för december får avsluta 2009!
Några foton från årets julkortsfotografering! Luvan satt inte på många sekunder! Men jag är helnöjd med layouten! Jag har klippt ut ramen från ett Graphic45 papper och satte den på ett Webster papper.
Favoriterna Tiny alfa finns med som vanligt:) Blommor från Prima och pins från Maya Road.

En liten månadstag från Jenni Bowlin som påminner om vilket år och månad det var!
Tjocka härliga bokstäver från American craft ihop med sirliga från Websters! Perfekt ihop!
Nu vill jag tacka alla bloggläsare för att ni följt mig under året som gått! Snart får vi ha kalas här inne när räknaren passerar 50.000 besökare! Helt galet! Tusen kramar från mig!
GOTT NYTT ÅR

14 kommentarer:

carina sa...

du har verkligen haft ett härligt scrapår! Hoppas du får lika roligt 2010=)

layouten är helt fantastiskt fin♥

Gott nytt år
kram carina

Nicola sa...

God fortsättning! LO´n är helt underbar - så fina färger och jag älskar hur du alltid får ihop alla blommor så fint!

joggemia sa...

Låter som ett härligt scrapår! Och du har ju skapat så mycket fint också! Ser fram emot fler läckerheter 2010! =)

Gott Nytt År!

Kram!

Helena sa...

Du har verkligen varit produktiv detta år.=)
Härligt med så mycket fina scrapsaker i julklapp.
Själv fick jag inget sånt alls men jag fick ju annat istället.=)
Jag ser verkligen fram emot att få se allt fint du kommer att skapa under 2010.
Gott Nytt År vännen!
Kram

ScrapMyran sa...

Ville bara tacka för all inspiration du givit mig under året och önska dig ett riktigt Gott Nytt År!

CillaT sa...

Fantastisk layout, vilka färger!

Det bästa med mitt scrapår var att jag "hittade" dig=)

Gott nytt år och STOR kram

Välkommen! sa...

Alltså jag och datorer! Är hopplös och har inte sett ditt inlägg om vinsten...Vet du om det finns någon inställning som gör att man får mail vid varje kommentar? Och när jag ändå har dig på tråden - hur gör man för att ett inlägg skall visas först efter ett pa dagar?? Snart kommer utlovad lift på din grön-svarta LO om du minns, blev klar med den i dag nu ska jag bara vänta ett par månader så att det går att fota av den ;)

ScrapMyran sa...

ha ha, nu heter jag tydligen välkommen =)

Cath. sa...

Helt underbar LO! Jag vill tacka för all din kretaivitet som visar sig i så mycket inspiration för oss andra! Dessutom är du en sån härlig person! Låter som du haft en underbar jul och jag önskar dig ett riktigt gott 2010!
KRAM!

Anonym sa...

Gott Nytt scrapår//Scrapanna

Monika sa...

Gott nytt år! Jag tror och hoppas att 2001 blir ännu bättre än det år som snart är till ända, inte bara scrapmässigt då.

Eyovine sa...

Massor med fint har du gjort under året som gått och denna sista är inget undantag! Ljuvlig! Önskar dig ett fint slut på 2009 och ett fantastiskt 2010!

Kramiz Maja

Lillnettan sa...

Önskar dig ett gott nytt scrapår vännen! Önskar att jag orkade vara lika produktiv som du! :-D

Kraaaam!

Marie/Mison sa...

Önskar dig ett gott nytt år vännen!