söndag 31 januari 2010

KAOS awarder!

För någon vecka fick jag ett otroligt vackert kort från den begåvade Anna Göransson! En så kallad KAOS award! Blev otroligt glad och lite överraskad! Anna är tjejen som kan färglägga motiv med stort F! Hon är en av de talngfulla tjejerna som designar med Hänglar och stänglars söta stämplar! Så här fint var det! Bilden är lånad av Anna då jag kom på att jag glömt fota det.Inuti mitt kort stod det så här "Detta kort får en tjej som sammansätter en stor mängd blommor på sina alster så magiskt fint. Hittar massor av inspiration hos henne"

Nu är det min tur att skicka tre KAOS awarder! Det första kortet får en tjej som inspirerat mig länge!Aud: Du är så fantastisk på att kombinera färger och former! Jag blir alltid lika imponerad av dina kort!Nästa tjej har en härlig romantisk stil! Christel: Du skapar otroligt vackra och välarbetade alster! Det är en fröjd att få se allt du gör!Och sist ut, Joggemia: Du skapar otroligt läckra kort och layouter. Jag blir galet inspirerad av din ofta enkla men mitt i prick stil! Starka härliga färger och coola kontraster!

Vad innebär KAOS? KAOS(Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje) En levande logga som man sänder till någon man uppskattar. Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får, ska i sin tur skicka egengjorda KAOS-awards vidare till dem de uppskattar. Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem. Å på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med. Varje KAOS-award innehåller: - Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje - Skaparens eget namn - Storlek: 10x15cm. Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också. På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på. I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare. Kanske skiva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna en länk till dem.

4 kommentarer:

joggemia sa...

Gulliga gulliga du....jag blir så himla glad!!!!! Tack för de otroligt fina orden!

Kramar i massor!

Christel sa...

Tack! min vän! Om du bara visste hur mycket jag behövde detta idag!

Aud sa...

Tusen takk, snille deg!♥
Dette var litt av en overraskelse, og så hyggelig da!
Nydelige kort du har laget!

Stor klem,
Aud

Petra/Paradise sa...

Hallå gumman!!
Vilka tokfina KAOS-kort du gjort!
Å jag förstår att de utvalde KAOS-tjejerna blev megaglada över sina kort! =)
Gillar att du gjort 3 olika stilar på de tre korten!! SNYGGT!!! =D
HOppas du å familjen haft en toppenbra helg =)

KRAMISAR Petra