måndag 8 februari 2010

Nä nu måste det bli lite fart här!!!

Inte mycket nytt för er att se på flera dagar, hu så trist! Men nu kan jag lova att jag schemalagt massor av nya inlägg! Så kika in varje dag! Och om du har lust får du gärna lämna ett litet avtryck och berätta vad du tycker!
I lördags var jag i Enköping och scrappade under dagen. Jättemysigt ordnat som vanligt och jag fick ihop ett bidrag till en av tävlingarna. Och jag vann!!! Otroligt skoj! Blir så himla glad när andra tycker om det jag gör. Jag hade sällskap av Ulrika Wan, CillaT, Petra och Mette vid bordet. Söta Mette träffade jag irl för första gången! Tycker mycket om det hon skapar så det var skoj att få se alster på riktigt!
Här är min vinnar lo! En salig blandning av pappersmärken men tokgillar färgerna! Fotot är helt galet på Viggo som kollar in sin julklapp, noga! De söta fjärilarna och rosorna hittar ni hos Scrapgalen. Ni har väl inte missat den nya fina webbutiken?!
Spets som jag lekt med och nya favoritsnöret som brukar användas i trädgården annars!
Och så en annan vinkel:)
Och så min fina vinst! Wow!!! Nu önskar jag er en skön måndag! Kramar!

9 kommentarer:

Himlen Runt Hörnet! Sala sa...

Grattis till den fina vinsten! Den var ju sååå snygg och man hinner ju inte riktigt se alla detaljer så det är ju bra att du lägger ut den så man kan sitta och njuta här hemma också... ;-)
Tack för inspirationen!

Zarah sa...

Kanonfin LO - och vilken härlig vinst! :D

CillaT sa...

Var inte jag söt då;)

Lsyouten är ubersuperfin=)

Kramis

Essmo sa...

Wow! Viklen underbar layout! Superfin !
grattis till vinsten!
kram kram!

Lilo sa...

Ooooooo så vackert!!! Och vilken fin vinst också! =) Ha ha ha, skrattar åt Cillas kommentar! Vad hon fiskar efter beröm. ;)

Monika sa...

Å detta är ju helt underbart vackert!!! Älskar spetsen med bandet runt!

MissMian sa...

Underbar LO! inte konstigt att den vann!!

Cath. sa...

Å så fin! Grattis till vinsten om ju ser väldigt trevlig ut! Måste orka ta mig till Enköping nån gång, ni verkar ha så trevligt där!
Kramar!

Jozebelle sa...

Jag är inte det minsta förvånad över att du vann, den var helt underbar och sparade bland mina inspirationsLO, helt klaart en kag kommer att kopiera helt av tror jag...ev inte med färgerna det beror på fotot men det var helt underbart foto!!!!!Fint balanserad ja sååå snygg!

Grattis vinsten!