lördag 22 maj 2010

:: En ny presentations lo ::

När jag började som designer för Scrapgalen fick jag i uppdrag att välja papper ur butiken och sedan skapa en presentations lo om mig. Den layouten har hängt i butiken och följt med på mässor. Nu är vi alla inne på år två av vårat uppdrag och det var dags att förnya layouterna.

Men först måste jag bara säga att jag mött så otroligt många rara tjejer genom scrapbookingen! Oavsett om vi setts IRL eller bara via nätet så gör ni mig så glad! Jag känner mig omtyckt precis som jag är med rynkor och fluff:) Igår ramlade ett kuvert ner i brevlådan från världen bästa Lilo som innehöll en underbar tag och en gottepåse! Bara sådär utan anledning! Visst är det härligt! Massor av kramar till er alla där ute!!!

Här har vi då mig! Den hemska sanningen:) Fotot är taget av Helene på träff i Enköping och även om jag inte gillar hur jag ser ut så är jag glad för att jag är på träff och får skapa. Så detta foto passar perfekt till scrappar Ullis/LillBlomman. Jag har enbart arbetat med papper från Bo Bunnys Jazmyne serie. De är verkligen superfina!

Köpta blommor från Prima samsas med mina hemgjorda. Kolla in den söta kronan!

Vänsterhörnet är dekorerat med papper, band och blommor.

Och så en närbild på en av de handgjorda blommorna! Jag är nöjd med min lo och känner mig ok att den får representera mig och min stil ett tag!
Många kramar och ha en underbar lördag!

15 kommentarer:

Cath. sa...

Och jag har ju haft den stora förmånen att få se den i verkligheten och den är såå vacker! Och du är fin precis som du är!
Kramar!

Lilo sa...

Jättefin!!! Vart har du rynkorna? Eller har de dykt upp senaste dagarna? Sist jag såg dig hade du inga!

Christel sa...

Jättevacker, Ullis!
Du kombinerar papper och dekorationer som en GUD!
Love it!

yes sa...

Du gör också mig glad!!!! Och jag har inte heller sett till några rynkor - och skulle någon ha såna - du eller någon annan scrappare så betyder dom inget negativt :)Kul att du delar med dig på www.pysselfeed.se

kram ylva

Annelie sa...

Oj så mycket fint jag hittade här.
Jag har missat din sida på nått sett, men nu kommer jag att bli en flitig besökare. Det lovar jag : ) !!!

Cattis sa...

Underbar layout! Och likaså fotot! =)

Kramar!

Åsa/asamia sa...

Åååååå underbar!

(Favvis)Maria sa...

Hej! Jag läste nyss Lilos blogg och såg den fina undulatstämplen. Var kan man hitta den?

Jättefina saker du gör! :)

Kajsan sa...

Layouten är ljuvlig och fotot är ju såå fint! Fick äran att få se detta alster live på den första träff jag var på. Och sanningen är att träffar är som healing. Goa tjejer, glada skratt, kretivitet och man glömmer allt grått för en stund å bara bor i Rosa skimmer ;) TACK för trevligt möte och fortsätt alltid skapa! Du är en fantastisk människa <3 Må gott kram Karin.

Maiden sa...

Verkligen superläcker!!!!! :-)

Lillnettan sa...

Du är alldeles för självkritisk hjärtat - tycker du ser "flickig" och söt ut, det där lockiga håret passar dig så fint. :) Och layouten är alldeles underbar. Var har du hittat kronan, finns den också i Scrapgalen-butiken? *tittar storögt*

A'laEmmeli sa...

Åh vilken jätteläcker presentationslayout och så härliga detaljer! Gillar verkligen kronan! ♥

Mette sa...

Den är helt underbar! Du är ju bara så duktig!
Kram!!!!!!

Theresa sa...

Du är sååå fin! Underbar lo oxå :)

Kram från mig!

Marie/Mison sa...

Jag tycker rynkor är underbara. De visar att man varit med om något i livet. En slags upplevelsestig i ansiktet brukar jag tänka. Finfin layout som verkligen är i DIN stil.