måndag 3 maj 2010

:: Kort i pastell ::

Tillbaka i verkligheten efter en ljuvlig miniweekend! Vi hade en sådan otrolig tur att när vi skulle checka in på hotellet sade de att vi blivit uppgraderade från minisvit till svit! Vi hade kikat på en sådan när vi bokade men tyckte att 5000 var lite väl dyrt:) Nu fick vi alltså bo med bastu med utsikt över stan, bubbel, terass, sovrum, vardagsrum till samma pris som en minisvit! Något liknande lär ju aldrig hända igen!
Idag inne på SWE tolkar vi en av Helenes skisser. Min tolkning blev ganska fri men jag är helnöjd med resultatet!
Jag har ramlat in i en pastellperiod när det gäller korten, kommer visa fler, och trivs jättebra med det! Har köpt mig riktigt bra akvarell papper och målat med Distresser igen! Visst blev det lite sött, viskar jag lite blygt:)
Önskar er en härlig måndag och bra start på veckan! Många kramar!

6 kommentarer:

Anna B (Dec74) sa...

Jättegulligt!! Gillar pappret med magnoliorna på.
Har varit här ofta och kikat in, men aldrig "gett mig till känna" förut. :) Tycker du är såå duktig!!

Lilo sa...

Jag tycker det blev jättefint!!! Tror jag får gräva fram mina distresser igen. Färglade med promarkers nyligen och min hippieflicka ser ut att börja bli skallig. =( Kom gärna med tips i min blogg om du har några! KRAM!

ScrapMyran sa...

Vilken lyx!! Hur känndes det att vara ifrån Viggo, inte sååå fruktansvärt när man dricker skumpa i ett bubbelbad va =) Såg att Petra har hittat på storbus, något du ska på?

Mia KL sa...

Vilket sött kort, enkelt men ändå väldigt fint. Bra effekt med att sy.

Cath. sa...

Åh, det är ljuvligt fint med pasteller! Gillar att du dekorerat kortet så sparsamt, det är så vackert ändå! Härligt med sån lyxweekend!
Önskar dig en riktigt trevlig vecka! Så ses vi väl på lördag, eller hur?
Kramar!

Malin/Majamelon sa...

Men så sött!! JÄttefint färglagt =D Vad är det för papper du har köpt?? Själv har jag prövat att måla på 300g akvarellpapper för första gången och oj vilken skillnad det var mot för 250g!

Ha en härlig dag vännen!!
Kramkram!