måndag 17 maj 2010

:: Mitt första Easel card ::

Jag är ofta hopplöst långsam med att haka på olika trender inom scrap och kortmakarvärlden:) Förra lördagen på Scrapgalens träff lärde rara Cath mig att göra Easel card eller på svenska Staffli kort. Passande nog har Cath just en utmaning att göra ett Easelcard i Bloggpartyt. Dessutom skulle det vara kärlekstema på kortet. Så idag kommer mitt andra bidrag till vårens Bloggparty!

Stängt ser kortet ut som ett helt vanligt 15x15 cm kort!

Kärlekskranka igelkottar från Penny Black med passande text till. Allt i kärlekens tecken, rött!

Så här ser det ut utfällt med min insida. Snart firar maken och jag bröllopsdag och då passar detta perfekt!

När jag ställt kortet i staffli läge syns orden som betyder så mycket!

Och här ser ni hela kortet uppfällt! Alltså mitt allra första Staffli kort! Lite nöjd faktiskt och det lär bli fler för dessa var jätteskoj att göra!
Jag är inne i ett hysteriskt kortstim just nu och jag kan liksom inte sluta?! Det ska vara sött med massor av blommor och rosetter, helst!

Rosterapi! Veckan som passerat har varit tuff, riktigt tuff. Men igår satte jag mig och tillverkade massor av rosor i Tim Holtz stil! Tidskrävande men jättelätta! Och såååå söta! Det blev ett inköp av en helt vanlig punch som passar perfekt till detta!

Visst är de söta!

Och så en liten närbild! Några fick lite glitter på sig:) Om du inte testat ännu, gör det! Skoj!
Nu hoppas jag att denna vecka blir bättre än förra och att ni alla får en fin måndag! Kramar!

9 kommentarer:

Chruss sa...

Underbart kort och ljuvliga blommor!

Malin/Majamelon sa...

Underbart kort!! och så söta blommor =D

Jag har väntat på att få komma upp med händerna nu sedan i januari...tror jag det är... Remiss är skickad men det kan ta upp till ett år innan det händer något här =( Jäkla sjukvård ;P

Kram!!!

yes sa...

Å vad fint!!!! Jätteläckert kort och såååååååå fina blommor....undrar när jag ske få lära mig hur man gör såna? kram ylva

Linda sa...

Jag är verkligen såååå impad av dina kort och hur mycket du utvecklas hela tiden :)
För att svara på din fråga om jag scrappar alls nu för tiden: nja, inte direkt. Det har väl helt enkelt att göra med att jag inte känner någon inspiration av allt gammal "skräp" som ligger och slänger här hemma och är såå sugen på nytt så jag kan känna ett sug igen. Har sök till en av mina favvobutikers designteam och hoppas jag har en chans där eftersom jag är säker på att den utmaningen skulle sätta igång mig. Jag har idéer, foton och så, men ingen lust eftersom jag inte har så mycket kul material. Vill försöka ta tag och rensa bland allt så jag får råd till nytt, men när jag säljer nåt så vill jag spara pengarna istället eftersom budgeten är tajtare nu än när jag levde på CSN.
Vad roligt att du gillar mina foton och smycken, jag trivs så bra med att fota och tillverka smycken. Om du har vägarna förbi Norrköping har jag smyckesparty hos mig på söndag ;)

Ta hand om dig! Kraaam

Cath. sa...

Men så snyggt Ullis! Du får alltid till rosetterna så himla snyggt!Och de där korten är nästan beroendeframkallande... ser fram emot flera här!
Kram på dig!

Sara_80 sa...

Vilket fint stafflikort! Du inspirerar mig varje gång jag kikar in hos dig :)
Underbara blommor!
/ Sara

Marie/Mison sa...

Fint kort! Vänstar på att kortstimmet ska infinna sig här hemma också. Det skulle behövas... Såna rosor skulle jag vilja kunna göra. Jag är för snål för att köpa.

susanne´s smulor sa...

Så himla fint kort!!! Har aldrig testat stafflikort jag heller men det ser onekligen kul ut...och vilka blommor!!!Är det möjligen dom ur senaste magnolia ink magasin?
kram sussa

DesignAnnique sa...

Vilka härliga blommor! Och kortet blev också jättefint, verkligen underbart!