fredag 20 augusti 2010

:: Ett spillbitskort::

Även om min man är rackarns fin att se på:) är det allt dags att ni får se ngt nytt! När jag träffade Jenny Pion och Theresa/Pysselgumman förra fredagen hade Jenny med sig ett nytt kit till mig. Skoj! Ett färgstarkt kit med roliga figurer och väldigt olika mitt senaste. Jag har redan satt tänderna i det men först var ju tvungen att använda upp de sista smulorna från det förra.
Jag tycker att jag bara sitter längre och längre med mina kort så jag har utmanat mig själv att göra ett kort snabbt. Inte nog med det jag bestämde att jag skulle använda de sista dekosarna och spillbitar också oavsett färger osv. Man ser tydligt hur bra Förgät mig ej papperna passar ihop. Jag har använt 5 olika papper här i tre olika färger och allt passar ihop! Bladen hade jag rivit bort från ngn blomma på ett tidigare alster så nu använde jag dem ihop med de beige från Kaiser. Jag gillar träknapparna som Jenny har i butiken. Lite ruff och gedigen känsla med riktigt trä!
Och så måste man ju titta nääääär också:) Jag dekorerade den söta spetsen med ett band av småblommor. Jättesött!
Just nu är jag grymt scrapsugen så att några träffar är inbokade under hösten känns toppen! Och så börjar alla nyheter ramla in i alla butiker så en lottovints på en miljon skulle sitta fint:)
Hoppas att ni får en fin helg! Kramizar!

5 kommentarer:

Maiden sa...

Superläckert! Fastnade direkt för spetsdetaljern - kanonsnyggt! :-)

Tette sa...

Så jättevackert! Hoppas att allt är väl med dig!
Kram från Tette

Cath. sa...

Å så snyggt, ja det är bra att utmana sig att scrappa upp saker som annars bara blir liggande... det gör jag just nu, det dröjer lite innan jag får shoppa kan jag säga...
Kram vännen, vi ses tyvärr inte i Enköping, vi hade annat då...

NuttesPyssel sa...

Jättefint! Fina färger. =)

Nicola sa...

Vilket vackert kort! Underbar!