tisdag 10 augusti 2010

:: Kryssnig och tokmumsig bloggcandy ::

Ni har väl inte missat att Scrapgalen anordnar en galet skojig Scrapkryssning i höst? Kryssningen går av stapeln den 15 till 17 oktober. Kryssningen har bara plast för 100 personer så skynda dig att anmäla dig, ännu finns några platser kvar.

Nu undrar du säkert vad som ingår i de 2495 kronorna som kryssningen kostar.

Du får boende, mat- bland annat en tre rättres middag, fyra kurser inklusive material med Webmosterhelene, Badanka, Inkido och en med material från Glitz. Du kommer också få en Goodiebag och det kommer att ske utlottningar under hela kryssningen. Med sponsorer som PRIMA marketing, Glitz Design, October Afternoon, Inkido, Phunny faces, Mians scrap och design kan jag lova att det blir en hel del mums!!

Självklart kommer du att kunna shoppa hos Scrapgalen under resan! Petra beställer nyheter så datorn glöder där hemma och tid att umgås och scrappa med nya och gamla vänner gör ju hela resan perfekt!

HÄR hittar du all info om Kryssningen! Skynda er att anmäla er nu medna tid är!!!
Men inte nog med det!!!! Just nu har du chansen att vinna denna tokmumsiga Blogcandy om du hjälper till att sprida info om kryssningen! Vem vill inte det?!!!

Du måste göra några saker för att få chansen och all info om det hittar du HÄR! Där står också exkat vad candyn innehåller!
Många kramar och kryssa lugnt!

1 kommentar:

Maiden sa...

Ååå, sluta frestas!!! Jag vill så gärna åka med men kan inte... Ska ju ha bebis om 20 dagar! (Om den kommer på utsatt tid vill säga...)
Ha så skoj!