söndag 29 augusti 2010

:: Min första BAP till Prima ::

Jag har ju lovat mig att våga testa saker detta år och det gör jag också! Under sommaren och tolv veckor går jag en online kurs med Caludine Hellmuth där jag kladdar med en massa roliga tekniker! Om du ska till Karlstad i oktober kommer jag och Cilla T visa en del av Studios produkter och nya tekniker vi lärt oss! Skoj va!!!
Men vad har jag gjort idag då som jag är så stolt över? Jo, jag har vågat ladda upp en skisstolkning till Primas build a page för augusti! Jag blev till och med nöjd?

Sötaste karamellen älskar ju alla fordon och en gammal traktor är inget undantag! Han satt på denna och rattade, växlade och såg sååå stolt ut! Man skulle nästan kunna tro att jag klätt honom för att matcha traktorn men det var bara tur:) Och så fick ju jag scrappa i rött och turkost, igen. Swirlarna har jag klippt ut, puh. Och den röda ramen är från en baksida som jag klippt ut och krymt ner så den skulle passa fotot.

Här ser man ramen lite bättre och mitt frosseri i turkosa mini alfas:)

Mina swirlar!

Jag har lyckats plocka ihop en hel del olika blommor från Prima. Och så har jag lekt med symaskinen lite också!

Jag hittade två turkosa fjärilar i ett Prima papper så de klippte jag också ut!

Titeln är gjord av Primas mönstrade chippis alfas men jag målade dem svarta med crackle paint. Tyvärr fäste det inte så bra utan rasade av men då lackade jag med Multimedium matt och förseglade flagorna. Visst blev det coolt! Kikar man noga ser man min skarvade ram här också.
Hoppas att eran helg varit toppen så här lång och att söndagen blir härlig! Många kramar!

6 kommentarer:

Maiden sa...

Fantastiskt läckert!! Men jag måste erkänna att jag blir lite för snål för att ösa på så där med så många dyra blommor.. hi hi

Mahlin78 sa...

Underbar layout! Love it :-) Otroligt inspirerande att se dig kladda loss och ösa på så mkt härligt på layouten!

MissMian sa...

Alldeles fantastisk!!!

Pysselfröken sa...

Hej!
Denna LO är så vacker. Jag älskar färgerna. Jag är med i ett gäng som kallar sig Scraputmaningen. Denna månads utmaning var att tolka en av dina skisser. Den var otroligt fin. Önskar att jag också kunde skissa. Kika in i min blogg om du vill se resultatet. (Hoppas att det är ok för dig att vi tolkar din skiss).
Kram

Tette sa...

Verkligen underbar!

Christel sa...

Superhärlig färgkombo och en massa härliga detaljer!