söndag 5 september 2010

:: Apple cider ::

Idag vankas det kalas för alla Viggos kompisar! Jag älskar att fixa barnkalas, har ju längtat ett tag:) Nu hoppas vi att alla förkylnings basselusker håller sig bort från oss så Viggo får vara frisk och leka på dagis.
Jag tänkte passa på att visa en layout som jag skapat för Scrapgalen av Imaginisces härliga höstserie Apple cider. Fast min layout blev inte med hösttema utan med fikatema:) Viggo och jag var hemma hos Helene och Aston i våras på en fika. Viggo drack ur glas för nästan första gången och man riktigt ser hur mysigt han tycker det är att fika!

Jag började med att tona ner ett brunprickigt papper med vit akrylfärg. Kände att det blev lite mycket med tre olika mönster. Det röda är min stora favorit just nu. Underbart röd färg!

För att följa det lite kluddiga temat målade jag bokstäver från Jillibean soap med vit Crackle färg. Bandet från Websters vände jag bakofram för att få det lite mörkare.

Massor av bruna rosor från Prima och två orange godingar som tyvärr är slut i butiken. Jag delade på en journalingruta ur Apple cider serien och satte mini alfas på. Kolla in de små genomskinliga löven! De är också från Apple cider.

Jenni Bowlins dekos är verkligen fina och här har jag använt en diecut fjäril med bling från henne.

Och så en till:)

Nu önskar jag er en mysig söndag och ett bra slut på veckan! Kramiz!

7 kommentarer:

Maja/eyovine sa...

Länge sedan jag lämnade en kommentar hos dig... men jag har nog smugit omkring här som vanligt ändå ;). Härlig LO och han ser verkligen stolt ut =). Lycka till med kalaset. Här ska vi koka äppelmos idag.

Kramiz Maja

Tette sa...

Wow, underbar layout!

Essmo sa...

Vilken härliga LO! Himla snyggt med akrylfärgen!

Pysselfröken sa...

Vilken härlig LO! Fina färger. Du har verkligen fått till det med blommorna. Kram

Gurkiss sa...

Snygg LO :)

Kram Gurkiss

Susy sa...

Men, oj denna var verkligen bra!
Otroligt fint!
Här måste jag gå in flera gånger och titta!
Tack, du är duktig!

KRAM SUSY

Maritha sa...

En underbar layout!! Så läckert det blev med akrylfärgen..