lördag 9 oktober 2010

:: Wow Lost and Found är grymma ::

Hos Scrapgalen hittar man inte mindre än 88 olika artiklar från Lost and Found serien!!! Papperna är dubbelsidiga där ena sidan glittrar precis lagom mycket. Fyra olika kollektioner i fyra olika färgställningar! Jag är helt tokig i alla! Idag visar jag min första som jag är så himla nöjd med!!! Hoppas att ni också tycker om den?

I botten har jag använt svart wellpapp i 12x12 från YouDo. Diecut pappret har jag sytt runt. Jag har också använt mycket svarta detaljer för att få fram coola kontraster. Fotot på Viggo i usel kvalitet men det är det enda jag har när han fikar på sitt kalas. Och så var det ju perfekt i färg också:)

Här har jag klippt ut en vimpelrad och sedan fäst med 3d kuddar. I kanteran satte jag stora rosetter i rutigt och skerv Viggo med AC Nutmeg. Favvis fonten!

De svarta blommorna har jag gjort själv av scalloped remsor. Samma som de svarta kanterna.

Mera utklippt från samma papper som vimpelraden sedan lite minialfas, rutigt band och sömmar gjorde den sista piffen! Jag har massor från denna serien så det lär komma mera!
Massor av kramar och hoppas att ni får en helt underbar helg!

7 kommentarer:

Mim... sa...

Så mycke snyggt det är på denna LO´n, den kan man titta länge på jättesnygg!
HA det bra

Catrin (Lillstrumpa) sa...

Supersnygg LO! Härliga färger, liftvarning på den om min inspiration återkommer. Finns det någon beskrivning på hur du gjort blommorna?

Trevlig helg!

Pysselfröken sa...

Strålande vackert! Det är så läckert med svart-vitt. Snygga detaljerockså. Kram

Svarta Malin sa...

Otroligt läcker!!! Älskar färgerna och detaljerna. Jag älskar också Lost & Found, jag har flera papper hemma som väntar på att jag skall sätta tänderna i dem! Varför finns det inte fler timmar på ett dygn!? :-)

Maiden sa...

Wow så läckert! Tokälskar allt! :-)

joggemia sa...

Åh vad snygg!! Det är såna här layouter som gör att jag börjar känna mig tokinspirerad igen...men när jag sätter mig i pysselhörnan blir det inget av det.

Kram!

MissMian sa...

Den hrä LOn är bara så otroligt vacker!!! Kan inte se mig mätt på den!