lördag 16 april 2011

:: Time Flies ::

Ja, ibland känns det verkligen som tiden bara flyger iväg! Hur sjutton kunde jag hinna bli så gammal på så kort tid:) På denna bilden är jag ungefär lika gammal som Viggo är idag det vill säga 2,5 år. Layouten är skapad med de läckra papperna från Bo Bunnnys Timepiece. Den blev så poppis att mycket redan tagit slut hos Scrapgalen!I vanlig ordning kan inte jag låta bli att klippa isär och ändra påa papperna:) Här har jag mistat, inkat och klippt bort en scalloped kant på ett runt papper och sedan delat på det i mindre bitar och satt dit det:)Till Timepiece finns rikigt läckra dekorationer! Här har jag använt en Rub-on swirl.Svartrutigt band är jag väldigt svag för och här använde jag ett riktigt brett. Chippisen är från Tattered Angels och har haft bokstaven i, i sig, men nu fick det bli en dekoration till min rosett!

Jag önskar er en härlig helg! Om världen är snäll mot mig så är jag på scrapträff idag! Många kramar!

7 kommentarer:

Pips sa...

Det LO er da bare fint. Papiret fra Bo Bunny er lækkert - jeg har den lille 6x6 stack. mmmmm.... God weekend.

joggemia sa...

Och i vanlig ordning imponeras man av dina fina layouter med så fina detaljer!

Kram!

Jenny sa...

Jätte fin LO, underbart med det rutiga bandet. Har kikat runt på din sida och det är mycket fint du gör. Jösses vad du ligger i och skapar, designar åt en massa spännade företag och bloggar. Imponerande att du hinner med allt. Tack för titten.
/ Jenny

Essmo sa...

Grymt snygga papper å riktigt snygg LO!
kram !

Lene sa...

Så flott layout. Papiret passer jo perfekt til tittelen du har laget. HERLIG !

Ha en flott helg !

Jasmine - säljer handgjorda kort sa...

Otroligt fint! Har också sett dina tidigare skapelser och måste medge att jag tycker om det du skapar. Din blogg ska från och med följas! Tack för bra inspiration. :)

Kram

Vicky Alberto sa...

sweet and timeless