måndag 23 maj 2011

:: Mahlin Wiggurs kurs hos Scrapgalen ::

Vi kör nästa kursalter redan idag:) Mahlin "tvingade" alla deltagare att skapa som hon gör. Det var rätt skoj hur frustrerade en del var när de inte fick välja sitt foto på en gång. Hennes arbetsgång är att först plocka fram de dekorationer hon vill använda, sedan göra sin sida och sist välja fotot som passar känslan i layouten. Jättespännande att få testa! Det blev många läckra färgsprakande sidor!

Vi skulle mista med minst tre olika mister. Vi jobbade med hemgjorda mister. Vi maskade en del figurer också. Som ni ser blev det många olika färger på min sida. Det var nyttigt att släppa loss ordentligt! Jag kommer att använda denna tekniken fler gånger!

Oj, oj vad jag klippte ut detaljer ur papperna! Vid en av ramarna byggde jag en liten scen med sol, moln, träd och häst.

Vissa saker var vi tvungna att använda;)Min påse hade jag lite problem med men jag stoppade i några av mina utklippta pilar.

I kitet fanns ett helt ark med vita stickers bokstäver, jag målade mina svarta. Jag använde också lite av de söta småbokstäverna från Kaiser.

Att använda glitter stod också på körschemat så det gjorde jag såklart:) Jag doodlade lite med svart penna också.
Hoppas att ni får en toppenstart på veckan!

2 kommentarer:

Ziro sa...

Ja den här var verkligen färgglad! Jättesnyggt med många fina detaljer!

idawendle.se sa...

Fin blogg!:) Titta gärna in på min och kommentera!:D www.idawendle.se