lördag 18 juni 2011

:: Älskar att jobba i bruna toner ::

Redan helg igen! Fattar inte att tiden går så fort? Juni är ju snart slut? Hur gick det till? Ja, ja bara man njuter av resan så kan den inte gå för fort, eller hur! Idag tänkte jag visa en brun skapelse som jag gjort för Scrapgalen. Pink Paislee släpper verkligen fina serier nuförtiden. Tyckte mycket om deras julserier förra året och hoppas på samma fina stil i år. Idag är det Butterfly Garden som jag jobbat med. Det blir många bilder idag:)

Min lilla ängel kan bli ett rasande bi helt plötsligt. Han lyssnar inte och gör typ tvärtom vad jag säger mest hela tiden. Nästa sekund kan han säga att han älskar mig. Det är bara hänga med på resan och intala sig själv att detta är utveckling när man nästan får spader;) Såklart som scrappare vill jag spara på dessa minnen.

Dessa metallspännen köpte jag för att använda på skor som jag aldrig fick till bra. Men nu upptäckte jag att dessa mini alfas passar perfekt inuti.

Blommor, blommor och blommor. De flesta från Petaloo, några från Prima och Kort og godt. Liljorna mistade för att få dem lite åt brunt.

Min bakgrund fick jag genom att mista med brun Chalkboard mist på en av mina Stencils. Bricksen är en favorit. De kommer att komma in igen till Scrapgalen.

Filtgrindarna från Prima är fortfarande lika fina som när de kom. Nu är de på REA inne hos Scrapgalen så skynda innan de tar slut.

Och så ska jag pina er med några till detaljbilder innan jag slutar:)

Önskar er en toppenlördag!

3 kommentarer:

MezzaNotte sa...

Vilkne vacker LO!! Gillar din kombo av färger!!

Kram Katja

AnnaB sa...

Underbart vacker!

Essmo sa...

Vilken underbar layout med så många fina detaljer! =)
kram K.