tisdag 7 juni 2011

:: Demade en Canvas ::

På mässan i Uppsala satt jag på söndagen och demade lite på en canvas. Det var väldigt spontant då allt material som jag demade på lördagen tagit slut:) Jag går en workshop "The She art class" som är helt underbar! Jag känner att detta verkligen är min grej! Kan varmt rekommendera den! Detta är ju inte min första canvas från kursen men jag har inte hunnit fota första försöket ännu.

PÅ mässan hade jag bara lite rea papper, en canvas, några kulörer av Studios akrylfärg och rea rub-ons men det räckte till en bakgrund. Väl hemma jobbade jag vidare med lite mer "texture" och flickan. Canvasen är bara 6x6 så det var en utmaning att få till flickan fint men jag är helnöjd:)

Solen är klippt på fri hand i rea papper från Prima, från Scrapgalen såklart! Sedan är den skuggad och lite rubbisar på också. Jag har också duttat lite Blingz på.

Remsor av rea papper och flickan är uppbyggd av spillbitar från min egen spill låda. Mycket OA papper blev det. Blommorna är rea rub-on från OA! Visst är det härligt vad man kan använda mkt för en liten peng!

3 kommentarer:

Sandra sa...

Jättehäftig canvas! Riktigt fräck!!
Ha de gott!

Vibeke sa...

Denne var lekker !! Utrolig flott!! Digger den!!:)

Håper du får en fin tirsdag:)

carina sa...

jösses så fint!! du är så duktig!