fredag 10 juni 2011

:: Murad vägg ::

Till Uppsala mässan hade jag skapat denna layouten för att visa lite vad skoj man kan ha med lite Stencils, Mediums och Mister. Demade dessa produkter på lördagen.

Stencils har verkligen blivit en ny favorit! Jag väntar på några till som var restade och då kommer de in igen, de som tagit slut hos Scrapgalen. Det var fler som blev nyfikna kan jag lova:) Min sida har jag skapat genom att använda Modeling Paste på min Stencil. Efter att det torkat mistade jag över den igen men lite förskjuten så jag fick en skuggeffekt.

Uppe i hörnet mistade jag över an annan Stencil som har körsbärsblommotiv. Jag använde bara en liten bit av den. Rosorna var vita innan jag mistade dem.

Jag har gått lös ordentligt med Mist flaskan här och mistat det mesta med samma kulör så de skulle hänga ihop lite. Platta You Do blommor på hög kan bli superfina Rosor om man Mistar dem och knölar ihop dem lite när de är våta.

Kolla bara! Jag gillar att blanda de i papper och de skira i tyg! Alla funkar att Mista! Har ni inte testat att göra egna bakgrunder bara måste ni:)

2 kommentarer:

Mim... sa...

Men wow detta var underbart snyggt!!
Ha en bra dag....

Petra/Paradise sa...

oooh!! Just LOOOVELLY!! Vilken härlig layout och vilka härliga tekniker du använt dig av!
Tack för tipsen! :D
Som alltid är dina layouter outstanding!

Kraaaaam