söndag 5 juni 2011

:: Primas färgutmaning för maj ::

Söndag igen! Igår hade jag nio härliga tjejer hemma hos mig och vi scrappade heeeela dagen lång! Jag fick så himla fina presenter så man skulle kunna tro att jag fyllde år! Blommor-riktiga och i papper, scrapkit, stämplar, MF dekos och cardstock! Tack goa CillaT, Petra/Scrapgalen, Ulrika Wan, Tette, Lilo, Cath, Therese/Scrapgalen, Anna Göransson och My/Scrapmyran för att ni förgyllde min dag så mycket! Recept kommer;)

Tyvärr hann jag inte få till ngn BAP till maj, snyft! Men en till Primas färgpalett var jag tvungen att göra. Paletten gick i lila och rosa så vem kunde motstå det? Jag har faktiskt snabbscrappat denna. Inte ofta det händer men den vart rätt ok ändå.


Lilamistad spets och en blandning av gamla och nya blommor.

En 40 årings nylle:)

Blommor, blommor och blommor!

De ytte pytte blommorna har jag mistat lila och blingat lite. Så söta!

Och bokstäver som jag fått av bästaste Cillisen!

6 kommentarer:

Gitte sa...

Så smukt og nogle lækre blomster du har brugt. Det er sjov at scrappe sig selv :o)

Tette sa...

Så mycket fint du skapar Lillblomma! Och kortet med skymmningskaninen var superfint.
Och du, stort tack för gårdagen - det var verkligen jättetrevligt och gott allting var! Det här vill man verkligen göra igen, så då kanske vi kan vara hos mig.

Marie sa...

Läcker LO!

Karolina sa...

Jättefint!!! Älskar oxå blommor.... Härliga färger du har valt :)

Cilla sa...

Tack, tack, tack för igår! Allt var så himla bra ordnat och jäklars vad kul jag hade=D Ser fram emot nästa träff hos Tette dårå;) Nu går jag under jorden en vecka men vi ses och hörs efter den 10e...

Kram

ScrapGalen sa...

Tack snälla söta du för en härlig dag i lördags! Det var en ren njutning att få pyssla lite själv och att få bli så ompysslad som hos dig. Hoppas att ni hade en kul kväll sedan.
Storkram Petra