fredag 24 juni 2011

:: She Art tavlor till dagisfröknar ::

Igår var det Viggos sista dag på småbarnsavdelningen. Jag var med över mellis och så bjöd Viggo alla sina kompisar på Piggelinglassar, hans favorit glass. Glass är en hit just nu, Chokladbollar har fått en stor konkurrent;) Sedan packade vi ihop alla extrakläder och han fick med sig en fin bok med minnen, foton och teckningar från hans tid på avdelningen. Personalen fick en "She Art" tavla med sig själva som motiv och en söt text till. De blev väldigt glada och jag tror att det gillade dem:)

Detta är en av tavlorna, den som Daniela fick. Hon är yngst och lite poppig av sig i mina ögon så hon fick en färgstark tavla.

Kort lite rufsigt hår och en söt blomma i håret.

Dessa blommor fick jag göra om flera gånger innan jag blev nöjd. Det är en sak jag lärt mig av Christy på kursen, att det är bara att måla över och göra om. Det är så härligt att se henne "in action" och lära sig att det inte måste vara perfekt, allt är ok liksom. Nu känner jag mig nöjd med form och kontrasterna i dem.

Denna tavlan har jag redan visat då jag gjort den för Scrapgalen men jag har gjort om den lite efter det så jag visar den igen;)

Ann har långt hår så det gjorde jag om och så fick hon en söt fjäril i håret.

Jag vill passa på att önska er alla en underbar Midsommardag och kväll(och natt för er som orkar hålla igång länge) Hoppas att alla regnmoln åker någon annanstans och att Jordgubbarna är söta och Myggorna trötta:)

7 kommentarer:

Anna sa...

Helt underbara tavlor, hoppas att jag kommer att ta mig tid att kladda loss någon gång då det ser så kul ut.
Kram på dig och trevlig midsommar från mig.

Annika sa...

Wow! Så underbara presenter!! Makalöst fina!

Ana Márquez sa...

I suppose that you have had a great time making this funny work :-) It's very cute!

Aase sa...

MEN, vilka underbara tavlor!!!! Så personliga och läckra...
Blev jätte sugen på att göra en sådan om jag nu kommer igång igen med mitt skapande som inte varit något alls sista månaderna...
Men kanske en dag....

Kram Aase

MezzaNotte sa...

Vackra, vackra tavlor, bara sååå vackra!

Sara_80 sa...

Vilka underbara tavlor! Vilka fina presenter! :)

Kram på dig!

Camilla sa...

Jättefina!. Försökte mig på det här med SheArt (utan att gå kursen) men det blev inte så bra. Men det var kul. Kram!