lördag 2 juli 2011

:: Då var jag så lycklig ::

I år är det 15 år sedan jag gifte mig med mitt livs kärlek! Kan inte fatta att åren går så fort och ändå har vi upplevt så mycket tillsammans. Har man haft ett längre förhållande vet man att livet tillsammans går lite upp och ner men så länge man älskar varandra kan man rida ut de flesta stormarna. Jag tillhör denna skara som inte tycker om hur jag ser ut men denna dagen kände jag mig fin och det är jag så himla glad för. Visst i dagens mått mätt var jag en gräddbakelse men allt passade i vårat prinsesstema:) Och jag var verkligen lycklig denna dagen!

Jag har valt en ganska enkel layout för att vara mig men jag lovar att det tog sin tid då jag skulle klippa alla Fjärlar;) Mina snabba sidor tenderar att bli långsamma hur jag än gör? Papperna kommer från Scrapgalen och Inkido är tillverkare.

Jag började med att stryka ut Gesso med en svamp över större delan av sidan. Sedan mistade jag med June Berry wine. Kletade fast ett kakpapper med Gesso och sydde en slarvig cirkel.

Alla Fjärilar sitter i dubbla lager för att få en skojig effekt.

På Wellpappramen strök jag på Gesso och mistade med samma nyans som på pappret.

Idag sitter jag och pysslar hemma hos goa Tette med bästa Cilla och söta Helene. Hoppas att jag hinner slutföra en del projekt jag vill:)

3 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Du ÄR vacker gumman!!
Och en rackare på det där med layouter!
Dina lo´s blir så fina även som enkla!
Och tänk vad fort tiden går alltså!
15 år!, det är inte illa pinkat! ;)

Kramisar

Ana Márquez sa...

It's so lovely, and the butterflies are genial, so delicate and sweet, wonderful.

Petraso sa...

WOW vilken Ursnygg Lo och underbart vacker du var på din blöllopsdag!!! En riktig princessa som sig bör!!!