måndag 18 juli 2011

:: SWE skiss vecka 29 ::

Idag har jag tolkat en av mina kollegors skiss inne i SWE bloggen. Och ja, den är inte i LillBlommanstil kanske, eller jag vidhåller ju att jag inte har ngn speciell stil;) Fast jag inser att blommor i ngn form är nog min stil:) Eller?

Det märks att Viggo är van vid djur! Jag är en stor djurälskare och försöker lära honom respekt för djur, alla djur. Han älskar att få gå in i hagar och klappa de djur som man får klappa. Här var vi vid Gunnes Gård, en Vikingaby, i Upplands Väsby och såklart var att klappa fåren och kossorna det roligaste! Jag plockade fram mina favoriter October Afternoon som jag scrappar alldeles för lite med!

Bannern är skapad av Jenni Bowlin stickers och en bit av en die-cit från OA. Det rödrutiga pappret tiggde jag av Ulrika som satt mitt emot mig på Scrapgalen träffen förra helgen;) Fjärilarna är stansade med en MS stans och sedan sydde jag med svart söm över.

Lilla lammet klippte jag ut från ett OA papper och den gröna misetn är från Shimmerz som nu finns hos Scrapgalen. Missa inte Blingzen! Hoppas att ni får en toppenvecka! Vi börjar nu våran gemensamma efterlängtade semester. Nice!

6 kommentarer:

Cath. sa...

Så läcker! Och ja, inte så att man direkt skulle tro att just du skapat den om jag bara såg den, men oj så fin Du behärskar så många stilar! Kramar i massor, hoppas ni får en härlig semester!

Annelie sa...

Jätte läcker jue!!!

mahlin sa...

Du är så himla goooo.. vet du det? Du gör mig så glad... hihi jag gillar din stil, även om du inte har nånstil.. och den här var ju så härligt mistig =D

Ana Márquez sa...

A wonderful LO!

Hanna sa...

Åååh, vilken underbar layout, fotot är helt ljuvligt. Är en stor djurälskare själv, och du har verkligen lyckats fånga känslan i fotot i din layout. Fantastiskt fint! :)

kram,
Hanna

Tina Andersson sa...

Vilken härlig LO Så fin!