torsdag 18 oktober 2007

Det är en underbar höstdag men visst längtar jag till julen!

Jag är ett riktigt julfreak och bara älskar allt som har med julen att göra! Som ni vet är julkortsproduktionen i full gång! Nya stämplar ramlar in då och så. Väntar på några till men det tar lite lång tid tyvärr.

Jag blir så hjärtans glad av alla fina kommentarer jag får av er som besöker min blogg!!!! Det känns otroligt att jag snart haft 3000 besökare?!!! Det vill man ju fira så jag kommer att lotta ut min lilla julblandning till någon som kommenterar och berättar om ett mysigt julminne de har! När jag nått 3000 besökare drar jag en vinnare. PM:ar vinnaren via Scrappiz!



Men jag måste ju också berätta om ett mysigt julminne för er! När maken och jag träffades för 15 jular sedan hade jag häst. Vi åkte upp till stallet tidigt på morgonen då jag hade morgonfodringen. När hästarna fått sitt satt vi på varsin höbal ,åt mackor och drack varmchoklad medan hästarna mumsade på sitt hö. En underbar start på en mysig julafton!



I min påse finns materiell till julkortstillverkning bla. 20 st 15x15 papper, 3 meter band, olika brads som hjärtan och snöstjärnor och en liten påse med utstansat innehållande mini kuvert, hjärtan, snöflingor, gingerbreads och poisonetta. Hoppas att det kan komma till användning!

Ser fram emot att få höra lite julminnen! Ha en underbar dag! Jag tvättar med Molle som tycker att det är det roligaste som finns! Lite jobbigt när han snor strumpor hela tiden bara! hi hi

14 kommentarer:

Joy for Health sa...

Ojojoj vad jag skaaa skriva till dig om ett härligt julminne. Det där paketet är ju bara helt underbart!

Anonym sa...

Vilka superfina hus mus kort du gjort blitr förstummad om hur olika kort du kan göra ingen masstillverkning utan ny kreativitet varje gång!!!!

Ett julminne som är rätt färskt är förra julen då min lilla loppa fick vattenkopperna 23 dec snabbt fick helgen planeras om och vi fick dela på oss på julafton förmiddag för den skulle firas med min högravida syster och hon ville inte att hennes 2 andra små kottar skulle få kopporna när det var dags för BB för henne.
Resten av kvällen firade vi helt mobilfria hos sambons syster på morgonen tassar jag upp för att skicka ett sms till min mamma om något då har jag 10 meddelanden på mobilen från min syster..... Hon undrade argt varför hennes syster inte svarade när hon skulle berätta att Ludde hade kommit väldigt snabbt 5 h efter det vi setts.... Ludde älskar sin moster ändå och syrran för lät mig och hennes barn fick vatten kopperna med inte av våra barn! Så i år ska vi på 1 års kalas på julaftonen!

kram
petraso

Anonym sa...

Nu ska jag berätta om mitt mysiga julminne för jag vill också vinna ditt underbara paket - fast utlottningar vinner jag aldrig :-)

Mitt julminne är inte så härligt eller mysigt men det har etsat fast sig hos mig. Jag och min första riktiga pojkvän (jag var 15 år) skulle ge julklappar till varandra - första presenten från en kille! Jag köpte nåt fint och omtänksamt och var spänd på vad han hade gett mig..... En tvål och en julhandduk! Och ingen fin tvål och en tjock gosig handduk, nej en dovetvål(vanlig sån i en pappförpackning) och en tunn gästhandduk med ett julmotiv på! Jag blev så besviken att jag nästan grät. Kan tilläggas att vi inte var tillsammans så länge efter det :-)

Kram Katharina

Anonym sa...

Måste bara få skriva att jag blir så GLAD av dina söta kommentarer i min blogg.... ett stort TACK till dig :)

Jag med älskar julen!

Kram på dig!

Anonym sa...

Mitt bästa julminne var när jag och min man lånade en lite skogkoja och medan vi åt julmat och satt vid brasan och drack glögg drog världens snöoväder förbi utanför. Att det dagen efter inte var lika kul att skotta fram bilen och försöka ta sig hem efter en oplogad skogsväg är en helt annan historia.

Aud sa...

Først, takk for de fine ordene du la igjen i min blogg! :o)
Kortene og LO'ene dine er så fine, blir glad av å besøke bloggen din!

Juleminne, vel, noe som jeg husker fra min barndom var at vi brukte å høre på radioen klokka 5 på eftermiddagen, da ble julen ringt inn, og vi fikk høre kirkeklokkene fra forskjellige steder i landet. Da satt pappa i stolen og jeg i hans fang (i hans knä). Det var et lungt øyeblikk før vi barna 'kastet oss over' julepakkene... ;o)

Joy for Health sa...

Skulle man skriva julminnet här?

Anonym sa...

Jajemensan!

Rossanna sa...

Härlig julblanding! Spännande...
Kram Rossanna

Anonym sa...

Älskar allt med julen och har också börjat göra julkort och klappar redan. 48 paket till paketkalendrar skall också fixas. . .helst innan sista November då man vanligtvis svettas med att slå in ALLA 48 paketen *s*.

I vår familj har vi alltid gjort ett julbak över vedeldad häll. En hel dag är alla engagerade med deg efter deg. Far & son (min bror)gräddar medan jag & mamma laddar assistenter och bakar ut. Efter allt slit är det härligt att lägga fina väldoftande brödkakor i frysen och knäckebröd i skafferiet. Från början var även en generation till med (lilla strävsamma farmor) men nu försöker vi drilla nästa istället även om det är tidigt. . . Alla som vill får vara med!

Anonym sa...

Min jul börjar tidigt varje år så det kanske mer räknas som en mysig jul tradition.
Varje år ungefär runt första advent samlas vi hos svärmor och bakar pepparkakshus hela tjocka släkten.
Vi brukar vara runt 20 peroner som trängs i köket, dricker glögg och äter gott.
Dagen efter så bygger jag och barnen ihop husen, garnerar dem och gör i ordning våra jullandskap med hus, tomtar och snö.

Joy for Health sa...

Jag förstod det som att man skulle skriva ett pm till scrappiz, men jag vill självklart inte missa chansen om detta underbara julpaket.

Jag tänkte berätta om en jul för några år sedan som kändes väldigt speciell. Vi var samlade i hela familjen och såhär ser en vanlig juldag ut. Julgröt till frukost, enorm jullunch med familjen + farmor, farfar och farbror. Sen är det bara att rusa ner till tv:n i källaren och kolla på Kalle Anka..efter Kalle & Co sitter alla och väntar spänt på att tomten ska komma (ja, vi har fortfarande tomte för vi har en lillebror sen sex år tillbaka så det är ganska mysigt). Den här julen satt vi och väntade och väntade, men julstämningen infann sig inte riktigt, tomten kom och PRECIS exakt när vi började öppna de allra allra första julklapparna så började det att snöa! Ni kan inte ana hur underbart det var! Det hade inte kommit en enda snöflinga på hela vintern mer än nån dag i oktober..Snön kom, precis när den behövdes som mest. Det var helt underbart!

Anonym sa...

Kikar in och har såklart ett julminne att dela med mig av.
Jag och mannen som numera är min sambo och far till mina barn träffades via en släkting på sommaren 2002. Men redan på julen innan väcktes mitt intresse då vi firade på samma ställe. Han var så gullig mot barnen och satt med dom i famnen och hjälpte till att öppna paketen. Resten av kvällen satt vi och pratade och myste tillsammans framför öppna spisen, med alla juleljus brinnande runt omkring oss och jag hade hela tiden en känsla av att jag ville krypa upp i famnen på honom och ge honom en stor kram-som om vi hörde ihop lixom.
I maj nästa år blir vi man och hustru.

Tack för all inspiration jag har fått när jag kikat igenom din blogg. Du är superduktig!

mvh Johanna (scrappiznamn fiffinurlig)

Anonym sa...

Har suttit och tittat igenom din blogg en bra stund nu och vilka underbara kort du gör.
Molle är helt ljuvlig,vad är han för ras?
Har själv två engelska bulldogsprinsessor här hemma.
Titta gärna in på min blogg
www.vildaella.blogg.se
Ha en mysig dag...och du jag är oxå ett julfreak.=)
Kram/Helena