onsdag 28 november 2007

Inspirerad av färgutmaning!

Tack vare Petra/Petraso fick jag lite ny inspiration igår! Utmanade mig själv att tänka i färger. Ska eller håller på med ett helt out julkort i en klart annorlunda färgställning! Men tre nya kort har jag att visa. Jag målar alltid ett gäng motiv i taget därför går det ganska fort ( ja fort och fort) när jag väl ska montera.

Det första är rött/silver

Enkelt med BG Figgy Pudding papper. Rosett i silver organza och små hjärtbrads.

Nästa är rött/brunt

Det hjälpte att byta motiv. Här är Badankas härliga stämplel från 2005. Mörka mustiga röda färger, Figgy Pudding igen. BK swirlen, qk snowflake, Prima blommor och bruna brads från AMM.

Det sista går i rött/grönt och blir min favorit.

Badanka stämpel igen. God Jul är Khaki skinni mini, måste erkänna att det ramlade ner i brevlådan igår, små stjärnor är Fiskars och den stora qk star nesting, tag REV. Och favoriten BK swirlen. Ha det gott i kylan! Minus 8,8 hos mig i morse, burr!!

13 kommentarer:

Scrapjo sa...

Wow! Den mittersta av de här tre såg jag på en gång. Den ser helt otroligt mysig ut! Jättehärlig, det är nästan som om man vill krypa ihop och mysa med ett kort liksom, om du förstår vad jag menar :P Även om det låter lite knasigt..Ååå, jag måste bara sätta mig och göra lite julkort. Är så inspirerad! På torsdag kväll hinner jag nog :)

Milla sa...

Åhh så fina!! Det översta i rött o silver gillar jag massor.

Sofie sa...

Alla tre tycker jag var jättefina och samstämda i färgerna, men jag gillar nog den översta med killen på bäst.

Själv har jag inte börjat med julkort än, men har bara några få att göra...men lovar, material, stämplar och färger har jag förstås köpt på mig som om jag skulle stå på julmarknader varje dag *L*.

Sofie / Broosan

Petraso sa...

Gör fina kort Ullis!
kul jag kunde inspirera.... fast något rosa och ser jag inte ;) men tänka i andra banor hjälper ju till.... ska ut och fota 7 kort nu på lunch men dåligt ljus är det här...

Ja Khaki hamnade ju hos dig.....;)

malwa sa...

Jättefina julkort - speciellt det översta. Och BK Swirlen är ju *så* snygg. Hmm, kanske nå't att be Tomten ta med till "grodan" (för även en snäll liten "groda" får väl julklappar?!).

jessica sa...

Gud så fina julkort du har gjort ..

Millan sa...

WOW! Så fina, blir sugen på att lifta dom! Gillar särskilt det i mitten och det röd/gröna...

Mindy sa...

Gud vad du är duktig! Underbara julkort!!!

Aud sa...

Du lager så masse lekkert at jeg blir nesten stum av beundring!

Så fine detaljer, nydelig fargelegging og herlige oppsett på dine kort - hit kommer jeg ofte for å finne inspirasjon! :o)

Malin sa...

Jättefina kort, figgy puddings julpapper har varit favorit hos mig i år! Den BK swirlen, fungerar den i Cuttlebugen? Den var mycket finare qk rev swirls =)

Hälsningar Malin

SusanneSj sa...

Jösses vilka kalasfina krot du gjort igen : D
Kram

KarinS sa...

Jättefina kort! *impad*

Anki sa...

Vilken känsla du har för att få den där samstämda färgkombinationen i dina kort!
JÄTTEFINA!!!