fredag 2 november 2007

Mässbyte!!

Idag har jag varit på symässan och shoppat loss! Hittade det mesta jag ville ha. Stannade inte så länge eftersom jag hade hundvakt. När jag kom hem hade dessutom mina Scrappizvinster kommit. Superkul! Här kommer bilder på det jag fick och det jag köpte!

En stjärnstans, en shapecutter och cirkelmallar! Verkligen jättefint pris! Är superglad!Gluedots, dubbelhäftande tejp och lite olika färgade tejper. Kanon! Tackar!Lovade mig själv att inte köpa så mkt papper eftersom jag faktiskt har massor. Fyndade billig cardstock hos Scrapbodan och lite fina julpapper plus lite scalloped hos andra.Lite stansar jag saknat, brads, ghostshapes från olika och ett fynd av chippisar hos Pysselpassion.Hos Landstoken hittade jag cellofanpåsar och billig ez-mountfoam. 3 Thickers för 100 spänn hos Scrapbodan kändes som ett fynd. Hittade ett 6x12 album hos Pysselpassion. Frills från Arkivet.Memoriesdyna, stickles, floss, chalk och lite annat från olika. Hos Malin på Papprika hittade jag dessa superbilliga stämpelpaket, 39 spänn! Ångrar att jag inte köpte fler! Plockade ihop lite Magnoliastämplar hos andra återförsäljare eftersom de inte var där. Ja så nu blir det blodpudding resten av månaden! Men jag kan ju koka papperspasta!


Nu är min lilla Molle 3månader! Han har bott hos oss i 5 veckor! Han är otroligt lättlärd men rätt tuff! En del duster blir det men jag hoppas att han får behålla lite tuffhet ändå! Vi önskar ju en hund som kan hänga med på allt! Hoppas att ni får en underbar helg!

4 kommentarer:

Petraso sa...

Fick sätta på vindrutetorkaren på datorn.... *dreglar*

Oh my good va fina saker.....
Väldigt billiga Ib stämplarna... 55 kr är det billigast jag sett....
Stickles wow.... ghostshape... Wow

har lovat min plånbok att inte köpa så mycket till JJ mässan

Magnolia huset, årsängelen max 2 måste bara ha... 10 mönster papper och frills! Det åter står och seom det blir så;)

SusanneSj sa...

Åh så mycket kul du har shoppat loss.
Ser fram emot att få se dina skapelser av allt detta.
Lille Molle är bara sååå himla söt.
Kram o ha det bra

Eva sa...

Härlig shopping du har haft. Det är så kul att se vad andra handlar , nästan lika kul som att handla själv.

Erica sa...

Dreggel här med! Vilka fynd du gjort! Vill också gå på mässa!